2021. 07. 09. - 08:22

Várandós Scarlett Johansson?

Várandós Scarlett Johansson?

Úgy hírlik, második gyermekét várja a csinos színésznő. Scarlett Johanssonnak ez a baba lenne első közös csemetéje jelenlegi férjével, Colin Josttal.

A friss hírek szerint Scarlett Johansson második csemetéjével várandós. A sikeres színésznőnek és férjének, Colin Jostnak még nincs közös gyermeke. Scarlett Johansson
 
Scarlettnek egy most 6 éves kislánya született korábbi házasságából Romain Dauriac-al, ám minden jel arra utal, hogy a kis Rose-nak hamarosan testvére is lesz.
 
A New York Post Page Six szerint számos forrás erősítette meg, hogy a 36 éves színésznő nemsokára életet ad második babájának.
 
Egy bennfentes azt mondta, a gyermek rövid időn belül világra jön, Scarlett és Colin Jost rendkívül boldogok.
 
A szépséges sztár azonban nagyon csendben van várandósságát illetően, minden bizonnyal titokban is szerette volna tartani a dolgot - a lehető leghosszabb ideig.
 
Többeknek gyanús volt azonban az elmúlt hetekben, hogy személyesen nem jelent meg a Fekete Özvegy című új filmjét népszerűsítő eseményen – virtuális formában volt jelen, például Zoom-on adott interjút a Tonight Show-nak.
 
Kiderült az is, hogy szomszédaik nemigen látták mostanság a párt, annak ellenére, hogy Colin Jost és Scarlett Johansson egyébként rendszeresen járnak Montauk-ban levő otthonukba.
 
A színésznő és férje – akik egyébként 2020 októbere óta házasok - még nem erősítette meg a babavárás hírét.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.