2021. 09. 11. - 07:00

Végelgyengülésben hunyt el Jean-Paul Belmondo

Végelgyengülésben hunyt el Jean-Paul Belmondo

Szeptember 6-án örökre lehunyta szemét a színészóriás. Jean-Paul Belmondo 88 éves volt, s az elmúlt másfél évben már igencsak betegeskedett.

Meghalt 88 évesen a francia színészlegenda, Jean-Paul Belmondo. Párizsi otthonában hunyt el, egyszerűen elaludt. Jean-Paul Belmondo
 
Fájdalmak nem gyötörték, azonban az elmúlt másfél évben, s különösen az utóbbi hetekben sokat betegeskedett, egyre fáradtabb és gyengébb lett.
 
Jean-Paul Belmondo-t szeptember 10-én kísérték utolsó útjára Párizsban, miközben híres filmje, a Profi zenéje szólt, Ennio Morricone alkotása.
 
A színészóriás, akit sokan Bébel becenéven emlegettek, 1933. április 9-én született a franciaországi Neuilly-sur-Seine-ben, s az 1950-es évek óta készített filmeket.
 
1960-ban, Jean-Luc Godard Kifulladásig című művével lett közismert színész. A ’80-as években színpadon is játszott nagy sikerrel.
 
Belmondo kétszer házasodott, 1953 és 1965 között Elodie Constatin, 2002 és 2008 között Nathalie Tardivel volt a felesége. Négy gyermeke született, Paul, Stella, Patricia és Florence Belmondo.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.