2020. 09. 09. - 08:50

Véget ér a Kardashian-show

Véget ér a Kardashian-show

Befejeznék valóságshow-jukat a Kardashian-lányok. A világszerte hírnevet szerzett család a következő esztendőben tenne pontot műsora végére.

Véget érne a Kardashian-show. A híres család 2021 elején zárná le évek óta tartó valóságshow-ját. A 21. évad lenne az utolsó.kardashian_show_1
 
Az ikonikus sorozat a Kardashian-Jenner család életét követte nyomon 20 évadon át az elmúlt 14 esztendőben.
 
Szerepelt benne Kourtney, Kim és Khloe Kardashian, féltestvéreik, Kendall és Kylie Jenner, fiútestvérük, Rob Kardashian, valamint édesanyjuk, Kris Jenner.
 
A lezárásról szóló hírt Kim Kardashian West jelentette be Instagram oldalán egy közleményben. „Nehéz szívvel, de a családdal közösen meghoztuk döntésünket: búcsút intünk a Kardashian-show-nak” – írta.
 
Kim hozzátette: hálásak mindenkinek, aki az elmúlt években epizódok százai során nyomon követték életüket. „Jó időkön, rossz időkön, boldogságon, könnyeken, számos kapcsolaton és gyermekáldáson át” – fogalmazott a sztár.
 
Azoknak is köszönetet mondott, akik részei voltak a sorozat készítésének.
 
Kim Kardashian West leszögezte, hogy a show örökre megváltoztatta az életét.
 
„Ha nem lett volna, nem tartanék ott, ahol. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki nézett minket, támogatott engem és a családomat az elmúlt, hihetetlen 14 évben” – írta Kim Instagram oldalán.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.