2015. 07. 08. - 09:04

Véget ér Kasza Tibi műsora

Véget ér Kasza Tibi műsora

Nemcsak nyári szünetel a Kasza! show. Információk szerint ugyanis többet nem láthatjuk a műsort a televízióban.

Kasza Tibi két évvel ezelőtt kezdte el saját műsorának gyártását mindenféle műsorvezetői tapasztalat nélkül. A talkshow egyébként nem egy könnyű műfaj, több sztár is belebukott már. A magyar műsorvezetőnek voltak eleinte problémái, de végül sikerült a nagy részének megoldódnia. Azonban csupán 60 epizódot élt meg a műsor, ugyanis ősztől már nem lesz képernyőn.

Nem lesz több Kasza! show

Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője az egyik napilapnak elárulta, hogy jelenleg folynak a munkálatok az őszi programstruktúrán. Egyelőre azonban nem árulnak el részleteket. Tibi pedig büszke arra, hogy idáig is eljutott, hiszen valóban nem egyszerű műfaj ez. Azt azonban nem lehet tudni, hogy miért döntöttek úgy, hogy megszűnik a műsor. Valószínűleg Tibit továbbra is foglalkoztatni fogja a csatorna csak valamilyen más szerepben, hiszen az elmúlt években rendszeresen láthattuk őt a képernyőn.

 

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.