2020. 05. 19. - 08:30

Véget ért Megan Fox házassága

Véget ért Megan Fox házassága

Miután pletykák kaptak szárnyra, a szép színésznő férje, Brian Austin Green maga erősítette meg, hogy 10 együtt töltött év után szakítanak Megan Foxszal.

Brian Austin Green szakított Megan Foxszal.brian_austin_green_megan_fox_1
 
A Beverly Hills, 90210 sztárja megerősítette: úgy döntöttek, a külön utakat választják, tízévnyi házasság után, melynek már korábban is voltak külön töltött időszakai.
 
A 46 esztendős Brian Austin Green elmondta: azt szerette volna, ha mindenki tőle tudja meg a hírt.
 
„Nem tettünk semmi rosszat egymás ellen, Megan mindig őszinte volt velem és ez fordítva is igaz. Csodálatos kapcsolatunk volt és mindig szeretni fogom. Tudom, ő is így érez, s amit családként felépítettünk, igazán remek és különleges dolog”- fogalmazott.
 
Brian azt is hozzátette, megígérték, hogy jó barátok maradnak – különösen, hogy három gyermekük van. Noah 7, Bodhi 6, Journey pedig 3 éves. Terveznek közös ünnepeket és vakációkat családként.
 
A színész nem tagadja, hogy a 34 esztendős Megan Fox 15 éven át a legjobb barátja volt, s szeretné, ha ez így maradna. „Komoly veszteségérzetem van, mióta a válás mellett döntöttünk” – vallotta be.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.