2021. 04. 30. - 08:20

Victoria és David Beckham visszatért Angliába

Victoria és David Beckham visszatért Angliába

Mindig az Egyesült Királyság volt számukra az otthon – Hosszabb amerikai kitérő után Victoria és David Beckham hazatért Angliába.

Visszatért a koronavírus idején angliai, Oxfordshire-i The Cotswoldsban levő otthonába a Beckham-házaspár. David és Victoria Miamiban járt, ahol egy bennfentes szerint az egész család nagyon jól érezte magát, de mindig is Anglia lesz számukra az otthon. A Beckham-család Miamiban
 
A páros csak három csemetéjével jött haza, hiszen a legidősebb fiuk, Brooklyn Beckham jelenleg Miami-ban él menyasszonyával, Nicola Peltz színésznővel.
 
A forrás a The Sunnak azt mondta, hazatérve David Beckham és Victoria Beckham is üzleti vállalkozásaira összpontosít.
 
Amikor visszatértek, házi karanténba kellett vonulniuk, de a napokban a gyerekek is visszamehetnek az iskolába.
 
Brooklyn Beckham 2020-ban költözött Miamiba, mert a párjával szeretett volna lenni. Victoria nem tagadja, szomorú emiatt, de megérti, hogy a fia felnőtt és saját életét éli.
 
David Beckham pedig beszélt arról, hogy az angliai, koronavírus miatti lezárásnak csak azért örül, mert sokkal több időt tud a családjával tölteni.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.