2020. 08. 24. - 08:35

Világra jött Lea Michele kisfia

Világra jött Lea Michele kisfia

Megszületett a csinos színésznő és párja, Zandy Reich első közös gyermeke. Lea Michele kisfiút hozott a világra.

Megszületett Lea Michele kisfia. A szépséges színésznő és férje, Zandy Reich első alkalommal lettek szülők augusztus 20-án.leamichele_zandyreich_1
 
Egy bennfentes a People magazinnak megerősítette, hogy mindannyian boldogok, egészségesek és nagyon hálásak. A Glee sztárja és üzletember kedvese azonban hivatalosan még nem beszélt a baba érkezéséről.
 
Lea Michele májusban arról beszélt: hihetetlen időszak volt életében a várandósság, sőt a koronavírus miatti elszigeteltséget sem viselte rosszul. Belemerülhetett a babavárásba, anélkül, hogy a külvilág zavarta volna.
 
Emellett a szigorú edzését is felfüggesztette, amelyet a múltban állandóan végzett. Kényelmes sétákat tett és otthon relaxált. Lea elárulta, hogy férje is rendkívül támogató volt minden lépését illetően.
 
Lea Michele egyébként csak a közelmúltban jelentette be terhességét.
 
A színésznőt és Zandy Reich-et 2017 júliusában hozták egymással összefüggésbe először, s következő áprilisban az üzletember megkérte a sztár kezét. 2019 márciusában házasodtak össze a kaliforniai Napában.
 
Lea korábban a szintén Glee-szereplő Cory Monteith-el járt, aki 2013-ban elhunyt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.