2020. 10. 14. - 08:30

Visszaszerezte a párja Cardi B-t?

Visszaszerezte a párja Cardi B-t?

Offset egy Instagram-bejegyzéssel azt sugallta, mintha ismét együtt lennének – annak ellenére, hogy Cardi B szeptemberben beadta a válókeresetet.

Offset is küldött születésnapi üzenetet korábbi partnerének és gyermeke anyjának, Cardi B-nek – elhintve ezzel, hogy újra egymás felé fordultak.cardiB_offset_1
 
A népszerű sztár születésnapja október 11-én volt, 28 éves lett.
 
Férje, Offset nagy betűkkel kiírta, boldog születésnapot, majd megjegyezte, hogy ő és a kislányuk, a 2 esztendős Kulture is nagyon büszkék rá.
 
A rapper azt is leírta, hogy Cardi B olyan nő, aki legyőz minden előtte álló akadályt, felrázza a világot. Megköszönte neki, hogy mindig ezer százalékban önmaga. „Szerencsés vagyok” – fogalmazott Offset.
 
Egy bennfentes az E! News-nak azt mondta, Cardi és Offset a születésnap estéjén újra együtt volt, állandóan egymás társaságában, mint akik ismét egy párt alkotnak.
 
Nagyon jól érezték magukat. Táncoltak is egymással, nyilvánosak kimutatták, hogy jól megvannak együtt. Semmiféle dráma nem volt.
 
Valószínű, az idő hamarosan megmutatja, valóban együtt maradnak-e.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.