2020. 01. 04. - 07:00

Vőlegény lett Wilmer Valderrama

Vőlegény lett Wilmer Valderrama

Megkérte barátnője kezét a népszerű színész, aki korábban hosszú ideig Demi Lovato kedvese volt – Wilmer Valderrama menyasszonya Amanda Pacheco.

Eljegyezte kedvesét Wilmer Valderrama. A sármos színész korábban 6 éven át Demi Lovato-val élt kapcsolatban, 2016-ban váltak el útjaik.wilmer_valderrama_amanda_pacheco_1
 
A 39 esztendős Wilmer 9 hónapja jár együtt a modell Amanda Pachecoval, akinek újév napján kérte meg a kezét. Amanda fiatalabb az NCIS sztárjánál, 28 éves.
 
Valderrama posztolt egy fényképet, melyen látható, hogy a távolban térdel, San Diego-ban egy tengerparti szikla szélén a kedves előtt.
 
A barna szépség ugyanezt a fotót jelenítette meg saját közösségi oldalán, de egy másodikat is hozzáadott, melyen egy körte alakú, gyönyörű gyémántgyűrű látható.
 
A szerelmespárt először Los Angelesben látták együtt 2019 áprilisában, bevásárló körúton.
 
Wilmer Valderrama korábban, Demi Lovato előtt Mandy Moore énekesnő-színésznővel alkotott egy párt 2000 és 2002 között. Demi Lovato-val közeli baráti viszonyban maradt.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.