2012. 09. 04. - 14:20

X-Faktor ismét indul

X-Faktor ismét indul
Az RTL Klub a nagysikerű X-Faktor tehetségkutatót küldi harcba a TV2 The Voice műsora ellen.

X-Faktor - indul a 2012-es válogatás!

Ősszel indul újra az RTL  X-Faktor műsora

Az RTL Klub a nagysikerű X-Faktor tehetségkutatót küldi harcba a TV2 The Voice  műsora ellen. S elindult az X-Faktor 2012 beharangozó reklámfilmje, ahol igyekeznek kiemelni az X-Faktor sikerét.

Vastag Csaba és Kocsis Tibi a két egykori X-Faktor győztes kapcsolja be és kezeli a fényvetőket, új szériával (The Voice) szemben kell ismét győznie a nézettségben!
2012 őszén ismét nem maradunk tehetségkutató nélkül, folytatódik a népszerű X-Faktor, immár a harmadik évadával jelentkezik. A tervek készen állnak a műsorhoz. Az magukat énekes tehetségnek tartók ma estétől már jelentkezhetnek az RTL Klub valóságshow-jába. Tehát innét ismét nyitott a lehetőség, hogy valaki részt vehessen az X-Faktorban!
Nézzünk kicsit vissza, eddig mi történt a tehetségkutató háza táján? Az X-Faktor 2010-ben és 2011-ben is óriási sikerrel futott a televízióban, példátlan nézettséget ért el. Tavaly és tavalyelőtt az év legnézettebb műsorai az X-Faktor adásaiból kerültek ki egyértelműen. Ez is jelzi, mekkora az érdeklődés az ilyen jellegű adások iránt. Szükség van rájuk! (A 18-49-es korosztály és a teljes lakosság körében egyaránt)

újra az RTL  X-Faktor műsora


A műsor döntőseit az RTL Klub a közleményében sztároknak nevezi, de valójában egyelőre sem Vastag Csaba, sem Kocsis Tibor teltházas koncerteket tudott felmutatni, de még visszavan a mindent elsöprő népszerűség. A lefutott évadok után nem volt kétséges, idén is útjára indul az X-Faktor. Ezt szinte biztosra lehetett venni előre már. A 2011-es női győztes Muri Enikő volt, az abszolút győztes pedig Kocsi Tibor.

 

A műsorba olyan leendő popcsillagokat keresnek, akikért nézők milliói rajonghatnak, akik stílusukkal, egyéniségükkel és tehetségükkel az eddigi nyertesekkel ellentétben valóban nagy és közismert sztárokká válhatnak. Tehát változik az alapcél! A Csillag születik szombati - nagy sikerű - adásának szünetében leadott promó szerint a műsorra SMS-ben és a csatorna honlapján már fogadják a jelentkezéseket. Kíváncsian várjuk az új „felhozatalt" tehetségekből!

 

-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo