2020. 09. 11. - 08:30

Zac Efron egy ausztrál lánnyal jár

Zac Efron egy ausztrál lánnyal jár

Úgy tűnik, a sármos filmsztárt egy szerelem is motiválja abban, hogy a közelmúltban bejelentette,  Ausztráliába költözne.

Zac Efron nemrégiben beszélt arról, hogy szívesen költözne Ausztráliába és már lépéseket is tett ezügyben. Úgy fest azonban, az ország iránti vonzódása mellett van az okok között egy hölgyemény is.zac_1
 
A népszerű színész a jelek szerint immár hivatalosan is egy párt alkot Vanessa Valladaresszel.
 
A 32 esztendős Zac a napokban kéz a kézben jelent meg a 25 éves lánnyal az ausztrál Byron Bay öbölben, s a páros láthatóan igyekezett elkerülni, hogy fotósokba botoljon, mialatt egy étterembe tartottak.
 
Ezt követően is látták azonban együtt őket egy délelőtti uzsonna során, nem sokkal azután, hogy tettek egy kirándulást kettesben a hegyekbe.
 
A színész egy ideje elhintette, hogy házat szeretne vásárolni Byron Bay-ben, miután nagyon megtetszett neki a környék.
 
Vanessáról nem sokat tudni, ám az bizonyos, hogy először július elején jelent meg Zac Efronnal az utcán, s úgy hírlik, a Zac által favorizált területnek a lakója. Állítólag egy helyi kávézóban ismerkedtek meg, ahol Vanessa a személyzet tagja volt.
 
A szóbeszéd szerint a lány maradni szeretne Zac-el a Belongil Beach-en, így nem biztos, hogy visszatér a munkahelyére.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.