2021. 01. 08. - 08:20

Zac Efron mégis boldog

Zac Efron mégis boldog

Noha korábban elterjedt a híre, hogy a népszerű fiatal sztár már nincs együtt ausztrál barátnőjével, a jelek szerint Zac Efront semmi sem tántoríthatta el Vanessától.

Nagyon boldog kedvesével, a modell Vanessa Valladaresszel Zac Efron. Egy forrás szerint a színész igen szereti ausztráliai életét új barátnőjével, letelepedett, megnyugodott ott. Komoly a kapcsolatuk.Vanessa Valladares modell
 
A 33 esztendős Zac 2020 elején ismerte meg a 25 esztendős Vanessát az ausztráliai Byron Bay-en, ahol a lány dolgozott.
 
Élete gyökeresen megváltozott, mióta úgy döntött, a távoli országba költözik. A US Weekley-nek egy bennfentes azt mondta: minden nap 8 órát Sydney-n kívül tölt és senki sem háborgatja.
 
Szörfözni jár és gyakran találkozik a Hemsworths-fiúkkal – Liammel és Chrisszel -, akiknek családi birtoka a közelben van.
 
Zac Efron korábban High School Musical-beli partnernőjével, Vanessa Hudgensszel járt, s sokat bulizott az éjszakában Los Angelesben. Alkohol- és szerhasználata miatt 2013-ban elvonókúrára is bevonult.
 
A sármos színész ma már tiszta, s a jelek szerint barátnője is igen jó hatással van rá – mondta egy forrás 2020 szeptemberében - keveset bulizik, valóban lenyugodott. Több mint fél éve alkotnak egy párt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.