2021. 04. 22. - 08:30

Zac Efron most valóban szakított?

Zac Efron most valóban szakított?

Korábban már elterjedt a híre, hogy a hollywoodi sármőr és ausztrál barátnője már nincs együtt, ám akkor a pletyka hamisnak bizonyult. Zac Efron most a jelek szerint valóban szakított a párjával.

Minden arra utal, hogy valóban véget vetett kapcsolatának Zac Efron, már nincs együtt legutóbbi kedvesével, Vanessa Valladaresszel. Vanessa Valladares
 
Az ismét felröppenő hírt a színész egyik barátja, a rádiós Kyle Sandilands is megerősítette, aki a Kyle and Jackie O Show-ban azt mondta: előző nap beszélt Zac Efronnal - vagyis a hír igaz. A szakítás elmondása szerint nem a napokban történt, de a közelmúltban.
 
Dráma nem volt, de a kapcsolatnak vége. A 33 esztendős Zac azonban nem adott magyarázatot a miértre.
 
Ugyanakkor, egy forrás azt sugallta: a színész azért szakított a párjával, mert Vanessa megjelenik majd egy Byron Baes című valóság-sorozatban.
 
Egy másik bennfentes szavai némileg alátámasztják ezt, miszerint Zac „egy valódi, normális, két lábbal a földön álló partnerre vágyik.” A színész állítólag azt sem akarta, hogy úgy jöjjön ki, mintha ő juttatta volna be Vanessát a sorozatba.
 
Efron és a 25 éves pincérnő 2020 júniusában jött össze, miután az ausztráliai Új-Dél-Walesben találkoztak. Vanessa a Byron Bay-en dolgozott egy üzletben.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.