2018. 11. 07. - 08:50

Zayn Malik számára Gigi Hadid a támasz

Zayn Malik számára Gigi Hadid a támasz

A fiatal pár nemhogy újra együtt van, de a jóképű énekes nem is titkolja: sok mindenben a kedvesére támaszkodik, Gigi Hadid ugyanis kiváló szervező.

Beismerte Zayn Malik, hogy nagymértékben a barátnőjére, Gigi Hadidra támaszkodik. A Pillowtalk sláger előadója nagyon hálás 23 éves modell párjának, akinek ráadásul „remek szervezési képességei vannak”.gigizayn_kicsi_vagott
 
A Vogue magazin decemberi számában Zayn elmondta, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük és Gigi az, aki tökéletesen szervezett is, miközben ő maga nem az – így aztán a modell neki is sokat segít abban, hogy ne álljanak a feje tetejére körülötte a dolgok.
 
Gigi Hadid és Zayn Malik a jelek szerint most is remek párt alkotnak, pedig 2018 márciusában úgy döntöttek, szakítanak. Úgy tűnik, erre a különválásra azonban szükségük volt ahhoz, hogy kapcsolatuk most jobban működjön.
 
Egy bennfentes szerint nagyon boldogok együtt, mióta adtak maguknak egy második esélyt. Mindenki látja körülöttük, mennyire összeillenek.
 
Zayn Malik azt is bevallotta, hogy első szóló lemeze felvétele idején elég rossz passzban volt és Gigi segített neki, hogy a dolgokat a pozitív oldalukról nézze.
 
A két fiatal a szakítás idején is megfogadta, hogy baráti kapcsolatban marad.
 
Nem sokáig tartott azonban a különlét.
 
Gigi és Zayn egyébként 2015-ben találkozott – a kevés külön töltött időt leszámítva több mint 2 éve boldogok együtt.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.