2021. 05. 20. - 12:19

A minőségi Logi vár, avagy a kicsik és nagyok kedvence

A minőségi Logi vár, avagy a kicsik és nagyok kedvence
A gyerekeknek készített játékok palettáján a Logi vár kifejezetten előkelő helyet élvez, mind a szülők, mind a lelkes csibészek körében, hiszen egy végtelenül kreatív, utolérhetetlen módon motiváló és fejlesztő játékról van szó.
Bár a Logi vár a termékleírás szerint, a harmadik életévüket betöltött gyerkőcöknek ideális, a tapasztalat mégis azt mutatja, hogy a nagyobb, tizenéves gyerekek táborában is elképesztő népszerűségnek örvend. A titok a szóban forgó produktum sokoldalúságában rejlik.
 
A kis felfedezők nagy kedvence
A gyerekekben él a körülöttük élő világ felfedezésének vágya. A környezet lépésről-lépésre való feltárása, a világ törvényszerűségeinek, illetve a dolgok egymással való kapcsolatának megértése felébreszti bennük a kreatív alkotót. Ezt a kreativitást táplálja a Logi vár játék, nem is akármilyen hatékonysággal.

Miben más a Logi vár, mint a hagyományos építős játékok?
A fából készített építőelemek kivitelezése, illetve összeillesztési technikája a megszólalásig hasonlít az eredeti gerendaházak építési módjára, természetesen mindez méretarányosan. Itt aztán valóban próbára van téve a logikus gondolkodás, hiszen az egyes részek nemcsak a lapjuk, de az élük mentén is kapcsolódnak egymáshoz. A Logi vár igazi érdekessége, hogy az elkészült eredmény nemcsak a szemnek mutatós, de roppant stabil, masszív szerkezetével valóban élethű mása a felnőttek által épített házaknak.
 
logi_var_prcikk_torzs
A Logi vár játékok nem csak a kisebb, de a nagyobb, tizenéves gyerekek táborában is rendkívül népszerűek

A Logi vár teret enged a fantáziánknak
Persze a lehetőségeink nincsenek korlátok közé szorítva, hiszen nemcsak aranyos házikókat, de szinte bármit kivitelezhetünk az alkatrészek segítségével. A lehetséges konstrukciók színes spektrumon mozognak, a kezünk pedig nincs megkötve. Szekér, asztal, kutyaház vagy istálló? A képzeletnek nem vet gátat semmi!

Mit fejleszt a Logi vár?
A várépítő játék nemcsak a fantáziára és a problémamegoldó képességre, de a logikus gondolkodásra, illetve a térlátásra is jó hatással van. Mindezt persze észrevétlenül, hiszen a játék hevébe belefeledkezett gyerkőcök észre sem veszik, hogy az építés alatt mi mindent megtanulnak.

Minél több, annál jobb!
A Logi vár termékeket nem lehet megunni! Minél több csomagot szerzünk be a szóban forgó termékcsaládból, annál sokoldalúbbá és változatosabbá tehetjük a gyerkőcök építési lehetőségeit. Egy bonyolultabb formáció, úgymint a felhőkarcoló vagy a furfangos labirintus már több építőelemet igényel Nos, a jó hír az, hogy a nagysikerű logikai várépítő játék ára költséghatékony, így szülőként gond nélkül meglephetjük időről-időre a család szeme fényét ezzel a valóban értékes ajándékkal.
 
 
CS.SZ.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.