2015. 08. 24. - 13:14

2015. Őszi/téli trendek

2015. Őszi/téli trendek

Hamarosan beköszönt az ősz, bár ezt az időjáráson még nem érzékeljük, de nemsokára fogjuk. Lassan ideje feltölteni melegebb darabokkal a ruhatárat!

Ebben az évben nagy hangsúlyt kapnak a színek, köztük a narancs és a barna. Ezek mellett pedig megjelennek az erdő színei is, persze mindez eleganciával fűszerezve.

 

A természeten kívül az idei ősz/tél nagy slágere a bunda lesz. A különböző szőrmék mindig divatosak voltak, hiszen nemcsak jól mutatnak, de melegen is tartanak. A csipkék és a fodrok sem maradhatnak ki a 2015-ös divatból, melyek igazából klasszikus női darabok. Viselőjének pedig eleganciát, nőiességet sugároznak.

 

Hogy mivel találkozhatunk még az idei trend során? A Vogue szerint az állatmintás darabok központi szerepet kapnak a divatban. Bátran viseld a zebramintás, a tehenes, a kígyóbőrös vagy a leopárdos ruháidat! Ha még nincs, akkor pedig szerezz be egyet az őszre, hogy te se maradj le semmiről!

 

képforrás: vogue.de

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.