2021. 06. 23. - 13:15

A ’70-es évek inspirálta az idei nyár divattrendjeit

A ’70-es évek inspirálta az idei nyár divattrendjeit

Valószínűleg senkinek sem újdonság, hogy a mai ruházati trendek többnyire a régebbiekből merítenek ihletet – Idén nyáron a ’70-es évek köszönnek vissza a legmenőbb ruhadarabokkal, kiegészítőkkel.

A korábbi évtizedek trendjei időről-időre visszatérnek – ez már jó ideje nem újdonság. A kérdés évről-évre csupán az, mi hódít majd kissé újragondolva idén. hetvenes_evek_2
 
Talán nem csoda, hogy gyakran érezzük magunkat a múltban egy flip-flop papucs, egy nyakbakötős top vagy gémkapcsos felső láttán. Számos modern trend valójában néhány évtizeddel korábban keletkezett.
 
2021 nyarán a ’70-es évek idén hódít igazán! Ezeket a ruhadarabokat akkoriban olyan ikonok viselték, mint Cher, Jane Fonda, Debbie Harry vagy Bianca Jagger.
 
S nemcsak a horgolt felsők, melltartók vagy alul szélesedő farmerek divatja éled újra – más holmikat és kiegészítőket is „kölcsönözünk” ebből a hűvös, gondtalan, szuperszexi időszakból.
 
Ilyen például a lefelé fordított bikini vagy ruhafelsőrész: korábban Diana Ross viselt ilyet, ma például Kourtney Kardashian hordja előszeretettel.
 
A térd alatt bővülő farmerek divatja időről-időre visszatér – manapság Victoria Beckham-en is lehet látni ilyen modellt, amelyet a ’70-es években Dolly Parton hordott.
 
hetvenes_evek_1A horgolt felsők, alsók és melltartók nagyon mutatósak és szexisek tudnak lenni, napjainkban Olivia Rodrigo mutatja meg tökéletes testét ezekben.
 
Az óriási virágokkal díszített, könnyed ruhákat Pink viseli jó kedéllyel, míg a mulatságos feliratokkal teli pólókban Bella Hadid is gond nélkül megjelenik.
 
Az 1970-es esztendőkben szigorúnak tűnő, elegáns kis gombos mellényt Julie Andrews-on lehetett gyakran látni, ma Kendall Jenner is előszeretettel hordja.
 
A pántos ruhával vagy felsővel, amelynek csak az egyik vállon van pántja, az egyébként is szexis Megan Thee Stallion hangsúlyozza szívesen az alakját.
 
Mutatósak és szexisek a nyakba kötős topok, ruhák is, ilyenekben manapság Hailey Bieber-t is gyakran látni – korábban Bianca Jagger egyik kedvence volt ez a trend.
 
2021 nyarán szintén nagyon menők az oldalt, játékosan kivágott ruhák – Kim Kardashian is örömmel viseli ezeket.
 
S ha ez még nem lenne elég, párosítsunk a választott, divatos holmihoz egy túlméretezett napszemüveget – természetesen a ’70-es évek stílusában.
 
Fotók: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.