2022. 04. 12. - 20:35

A divat új szintje: intelligens kabát

A divat új szintje: intelligens kabát

A Levi’s és a Google együttműködésével létrejött az intelligens kabát.

A Trucker kabát a Google és a Levi’s közös munkája eredménye.
 
Az újonnan bemutatott ruhadarab nemcsak divatos, okos is: rezeg, amikor az egyik választott iPhone-névjegy szöveget küld, amikor elcsúsztatjuk a mandzsetta belsejét, azt mondja a Spotify-nak, hogy ugorjon a következő dalra. S ha mindez nem lenne elég, utasítja a telefont, hogy távolról készítsen csoportos képeket.
 
A kabát ujja érintésérzékeny szálakkal van összevarrva, melyek a mandzsettába ágyazott apró, újratölthető bluetooth-kompatibilis eszközhöz csatlakoznak. A szálak egyből reagálnak minden apró érintésre, ami az okostelefonunkon történik, lehetővé téve a felhasználók számára a vezérlést.
 
A készülék finoman rezeg az értesítések alapján, amelyek testreszabhatók a kísérő alkalmazáson keresztül, az úgynevezett Jaquard app segítségével.
 
A technológia napról napra fejlődik, ezért nem meglepő, ha már olyan használati tárgyak is okossá válnak, mint a ruhadarabok, ez esetben a Levi’s kabát.
 
G.B.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.