2017. 01. 26. - 11:05

Ashley Graham Marina Rinaldi kampányában üzen a nőknek

Ashley Graham Marina Rinaldi kampányában üzen a nőknek
A szépséges plusz size modell képviseli a márka legújabb kollekcióját. A választás pedig azért rá esett, mert tökéletes összhangban áll a divatcég irányával. 

 

Ashley Graham nem tartozik az átlagos modellek közé, hiszen jó pár kilóval több van rajta, mint a kollégáin. Ez azonban egyáltalán nem zavarja, sőt inkább példát szeretne statuálni. Ő az élő példa arra, hogy egy nő XS és S méreten túl is lehet sikeres. 
 
Ashley Graham
 
Nem hiába választotta őt a híres olasz divatház, ugyanis teljesen bele illik a Marina Rinaldi elképzeléseibe. A 2017-es tavasz/nyári kollekciója leginkább a nagyobb méretekkel rendelkező nők számára készül. Éppen ezért Ashley méltóképpen képviseli majd a divatházat és mutatja meg immár sokadszorra, nem feltétlen a sovány a trendi. 
 
 
A kampány egyik központi témája a női egyenjogúság, valamint az, hogy a nők megtanulják testüket szeretni.
A szépséges plus size modellt egyébként New Yorkban fotózták és nagyon élvezte a közös munkát a divatcéggel. A forgatásról néhány kisfilm már napvilágot látott, köztük maga Ashley töltött fel párat Instagram oldalára. 
 
 
N.O.
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.