2021. 03. 26. - 15:16

Barangoljunk együtt a Pandora charmok káprázatos birodalmában!

Barangoljunk együtt a Pandora charmok káprázatos birodalmában!
A Pandora brand születésekor még a név mögött álló házaspár, Per és Winnie Enevoldsen sem gondolta, hogy a közös „szerelemgyerekük” egyszer majd az egész világot meg fogja hódítani. Pedig ezt történt, ugyanis a Pandora ékszerkülönlegességek néhány röpke éven belül kiléptek a rivaldafénybe, majd egycsapásra a világ kedvenceivé váltak. Ma a Pandora a harmadik legnagyobb ékszergyártó a világon, s mint olyan, elképesztő népszerűségnek örvend a szebbik nem képviselőinek körében – kortól függetlenül.
Szemet gyönyörködtető Pandora charm választék
 
A Pandora charm már fogalommá vált: az apró, medálokra emlékeztető sokoldalú csecsebecsék mindegyike örökérvényű üzenetet hordoz, és arra buzdítja a hölgyeket, merjék megmutatni magukat a világnak. Bájosak, változatosak, magas színvonalat képviselnek és a személyiségünk mindig új oldalát mutatják meg – kívánhatunk-e ennél többet?
 
Pandora charm választék – a variációk száma végtelen!
 
A Pandora mindig is nagy hangsúlyt fektetett az egyediségre. A charmokkal valóban kifejezhetjük, kik is vagyunk valójában. 
 
Állatbarátok, figyelem!
 
Mindent megtennénk a négylábú kedvenceinkért? A bűbájos kutyás-, illetve a cicás charmokkal a környezetünkkel is tudathatjuk, elkötelezett állatbarátok vagyunk!
 
Egyensúly a jó és a rossz között
 
Az epikus történet, a Star Wars a Jó és a Rossz párharcáról szól. Az igazi rajongók megjelenése nem lehet teljes a Star Wars tematika köré épített markáns charmok nélkül! A Darth Vader-t vagy Yoda-t formázó ékszerkülönlegesék exkluzív atmoszférát teremtenek, és még a legszolidabb szettet is remekül feldobják. 
 
Főszerepben a Disney hercegnők!
 
A szürke hétköznapok monotonitásában megfáradt lelkünk valósággal áhítja a csodát, a varázslatot. A Pandora Disney charmok megigézik, elbűvölik a szemlélőt, a viselőjüket pedig a társaság koronázatlan királynőjévé avanzsálják.
 
 
pandora_charm_divatekszerbolt
 
 
Néhány szóban a Pandora karkötő kollekcióiról 
 
A charmok a karkötőkön mutatnak a legjobban, persze igény szerint a nyakláncok is díszíthetők e kiegészítőkkel. A Pandora karkötőcsaládjai közül a legrégibb a Moments – s egyben a leggazdagabban variálható is. A másik két karkötőcsalád, a Reflexions és a Me csak és kizárólag a saját kollekciójukban bemutatott charmokkal kompatibilisek, a Moments-hez tartozó darabokkal nem. 
 
Pandora Moments karkötők – választék van bőven
 
Elegánsak, a kézzel megmunkált, precíz kivitelezésüknek köszönhetően kiemelten minőségiek, egyedi a dizájnjuk, emellett pedig időtállók. E vitathatatlanul vonzó tulajdonságok a Pandora Moments karkötők sajátjai. A koppenhágai ékszerkészítők tolmácsolásában maga az örök elegancia, a kortalan stílus ölt kézzel fogható formát a Moments karkötők esetében.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.