2019. 04. 30. - 13:13

Blake Lively nem mindig hordott luxusmárkát

Blake Lively nem mindig hordott luxusmárkát

A népszerű színésznő a közelmúltban a divat iránti szeretetéről mesélt egy interjúban.

Gondoltad volna, hogy a Gossil Girl című sorozatból megismert Blake Lively sokszor névtelen ruhákban jelent megy egy-egy vörös szőnyeges eseményen? Bizony a színésznőnek sem ment mindig olyan jól a szekér, hogy divattervezők ruháit viselje. A közelmúltban egy interjúban elmesélte, hogy sokáig olcsó márkák ruháit hordta. Amikor pedig valaki megkérdezte tőle, hogy kinek az alkotását viseli, csupán csak annyit mondott, hogy vintázs darabot választott.
 
blakelively
Blake Lively nem mindig hordott luxusmárkát

Blake úgy fogalmazott, hogy nagyon szereti a divatot és felszabadítónak tartja, amikor magára ölt egy ruhát. Mint mondta, szerinte nem előkelőbb végig vonulni a szőnyegen egy több ezer dolláros ruhában.

A színésznő egyébként kiváló divatstílusáról is ismert, ugyanis nincs öltözködési tanácsadója. Akárhányszor rendezvényre megy, mindig magának válogatja össze a darabokat. Ráadásul mindezt a legnagyobb sikerrel.
 
 
Nagy Orsolya

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.