Divat - Szépség

Caprice: minőségi cipők a kényelem jegyében

Caprice: minőségi cipők a kényelem jegyében

A Caprice márka a minőségi lábbelik kedvelői számára talán nem cseng ismeretlenül. A méltán kedvelt és elismert, világviszonylatban is ismert márka fontosnak tartja fejlesztései során azt, hogy rendkívül kényelmes lábbelikkel jelenjenek meg a piacon minden szezonban, és tegye ezt úgy, hogy közben bármilyen alkalomra viselhető darabokat kaphassanak az érdeklődők.

Nem véletlen keresik olyan sokan a téli időszakot megelőzően a Caprice csizmákat, hiszen az ecipo.hu tapasztalatai szerint is kifejezetten jó minőségű lábbelikről van szó a márka esetében.

Caprice: Mintha a levegőben járnál

A szlogen a márka védjegyévé is vált, ugyanis a szakemberek igyekeznek olyan technológiákat alkalmazni, melyekkel az időtálló minőséget képviselő bőr cipők egyszerűen viselhető, könnyed darabok lehetnek. A divat követése és az aktuális trendek lábbelikbe építése ma már kevésnek bizonyulnak, hiszen a legtöbb vásárló azt is elvárja, hogy valóban kényelmes darabot kaphasson a pénzéért.

Igaz ez főleg akkor, ha jelentősebb értéket képviselő lábbelikről, például a télen gyakran viselt bokacsizmákról és hagyományos, vagy akár térd fölé érő csizmákról van szó. A kényelem érdekében egészen különleges megoldásokkal kerülnek kialakításra a Caprice cipők.

Kényelem a maximális komfortérzet szolgálatában

A téli hidegben nagyon fontos, hogy a lábbeli a viselést követően se váljon nyirkossá, és persze ne izzadjon bele a láb. Ennek érdekében izzadásgátló talprésszel lettek kialakítva a Caprice modellek. A megfelelő minőségű szigetelőréteg véd a hideg ellen, és egész napos viselés során is azt a komfortérzetet biztosítja, amelyet elvárunk a téli időszakban egy lábbelitől.

Munkahelyen, vagy a mindennapi ügyintézés során nincs arra lehetőségünk, hogy a csizmát levegyük, tehát a felsoroltak kiemelt jelentőséggel bírnak nem csak a kényelem, de a lábak egészségének megőrzése érdekében is.

Természetesen nem mehetünk el a párnázott nyomáscsillapító mellett sem, mely szintén a Caprice sajátja. Ennek köszönhetően a Caprice lábbelikben közel 62 százalékkal kevesebb nyomás nehezedik a lábra, mintha más hagyományos cipőt viselnénk.

Rezgés elnyelő sarokról sem sok márka esetében beszélhetünk, de a márka e tekintetben is gondoskodik arról, hogy még hosszú séta, városnézés, vagy az aktuális karácsonyi bevásárlások idején se fájduljon meg a láb a megterheléstől.

Biztos tartás a fájdalommentesség érdekében

A nem megfelelő cipőhasználat sajnos akár fájdalmakhoz is vezethet. A boka biztos tartása nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy a hát-és gerincfájdalmak kevésbé legyenek kínzóak. Mindez rendkívül fontos akkor, ha egész napos csizmaviselésről van szó, vagy bevásárlás, gyaloglás során szeretnénk tökéletes védelmet biztosítani a boka és így az ízületek számára is.

Divatos megjelenés klasszikus formákkal

A Caprice csizmánk a klasszikus barna, fekete színeket viselik legtöbbször magukon, ráadásul a rugalmas sarokrésznek hála a trendi megjelenés kényelemmel is társul. Érdemes megismerni a téli kollekció aktuális darabjait, melyek aktívan hozzájárulhatnak a vonzó megjelenéshez.

Akár néhány kattintással beszerezhetőek a Caprice újdonságai, melyeket online megvásárolhatunk. A széles választék minden korábbinál igényesebb kidolgozással társul, így mindenki megtalálhatja új kedvenceit a márka kínálatában. A jól megválasztott cipő segítségével megjelenésünk tökéletes lehet akár üzleti megbeszélés, irodai munka, vagy szabadidős elfoglaltság alkalmával is.

 

Elhunyt Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli

Nagyon fiatalon, mindössze 37 évesen elhunyt a betegségben szenvedő énekesnő. Gyászol a magyar zenevilág.   
Dolgok, amelyek gátolják a fogyást

Dolgok, amelyek gátolják a fogyást

A plusz kilók sem esztétikailag, sem egészségügyileg nem túl kedvezőek az emberre, ezért célszerű minél előbb megszabadulni tőlük. Vannak azonban olyan rossz sz...
Mel B-t támadja a férje

Mel B-t támadja a férje

Azzal vádolja válófélben levő férje az egykori Spice Girl-t, hogy ismét megszegte a házasság felbontásának szabályait, mivel korlátozta hozzáférését egyik ingat...
A pocakos pasik jobban teljesítenek?

A pocakos pasik jobban teljesítenek?

A formás izmos test természetesen szép látványt nyújt minden nő számára, de az még nem jelenti azt, hogy az ágyban is ugyanolyan jó, mint ahogy kinéz.   
Kis kedvenc karácsonyra?

Kis kedvenc karácsonyra?

Napjainkban egyre népszerűbb valamilyen háziállatot vásárolni ajándéknak. Érdemes azonban néhány dologra oda figyelni.   
Halle Berry: Végeztem a szerelemmel!

Halle Berry: Végeztem a szerelemmel!

Nagyon csalódottnak tűnik a csinos színésznő – Halle Berry a közelmúltban szakított legutóbbi kedvesével, s most úgy véli, „befejezte”, már ami a szerelmet ille...
Gyömbérrel az émelygés ellen

Gyömbérrel az émelygés ellen

Ez a csodálatos növény igazi immunerősítő. Számos pozitív hatása ismert és a kismamák rosszullétén is képes segíteni.   
Csokoládés arcmaszk – mi sem csábítóbb!

Csokoládés arcmaszk – mi sem csábítóbb!

A csoki nemcsak ehető finomság – igazi kényeztetés a bőrnek is. Számos dologra használható a szépségápolásban is, ezért érdemes élni vele. Készítsünk most el eg...
Robbie Williams 7 napig az intenzíven volt!

Robbie Williams 7 napig az intenzíven vo...

Megdöbbentő dologról mesélt a sikeres énekes: Robbie Williams-et egy furcsa agyi probléma miatt 7 napig az intenzív osztályon ápolták, drámája miatt orosz konce...
NYEREMÉNYJÁTÉK házi kedvenceknek - Jelentkezzen MOST

NYEREMÉNYJÁTÉK házi kedvenceknek - Jelen...

Most regisztráljon a Nice Szépségverseny Házi Kedvenc kategóriájába és vegyen részt Nyereményjátékunkon!   NYEREMÉNYJÁTÉK új és már korábban regisztrált verseny...
< >