2017. 12. 01. - 08:42

Caprice: minőségi cipők a kényelem jegyében

Caprice: minőségi cipők a kényelem jegyében

A Caprice márka a minőségi lábbelik kedvelői számára talán nem cseng ismeretlenül. A méltán kedvelt és elismert, világviszonylatban is ismert márka fontosnak tartja fejlesztései során azt, hogy rendkívül kényelmes lábbelikkel jelenjenek meg a piacon minden szezonban, és tegye ezt úgy, hogy közben bármilyen alkalomra viselhető darabokat kaphassanak az érdeklődők.

Nem véletlen keresik olyan sokan a téli időszakot megelőzően a Caprice csizmákat, hiszen az ecipo.hu tapasztalatai szerint is kifejezetten jó minőségű lábbelikről van szó a márka esetében.

Caprice: Mintha a levegőben járnál

A szlogen a márka védjegyévé is vált, ugyanis a szakemberek igyekeznek olyan technológiákat alkalmazni, melyekkel az időtálló minőséget képviselő bőr cipők egyszerűen viselhető, könnyed darabok lehetnek. A divat követése és az aktuális trendek lábbelikbe építése ma már kevésnek bizonyulnak, hiszen a legtöbb vásárló azt is elvárja, hogy valóban kényelmes darabot kaphasson a pénzéért.

Igaz ez főleg akkor, ha jelentősebb értéket képviselő lábbelikről, például a télen gyakran viselt bokacsizmákról és hagyományos, vagy akár térd fölé érő csizmákról van szó. A kényelem érdekében egészen különleges megoldásokkal kerülnek kialakításra a Caprice cipők.

Kényelem a maximális komfortérzet szolgálatában

A téli hidegben nagyon fontos, hogy a lábbeli a viselést követően se váljon nyirkossá, és persze ne izzadjon bele a láb. Ennek érdekében izzadásgátló talprésszel lettek kialakítva a Caprice modellek. A megfelelő minőségű szigetelőréteg véd a hideg ellen, és egész napos viselés során is azt a komfortérzetet biztosítja, amelyet elvárunk a téli időszakban egy lábbelitől.

Munkahelyen, vagy a mindennapi ügyintézés során nincs arra lehetőségünk, hogy a csizmát levegyük, tehát a felsoroltak kiemelt jelentőséggel bírnak nem csak a kényelem, de a lábak egészségének megőrzése érdekében is.

Természetesen nem mehetünk el a párnázott nyomáscsillapító mellett sem, mely szintén a Caprice sajátja. Ennek köszönhetően a Caprice lábbelikben közel 62 százalékkal kevesebb nyomás nehezedik a lábra, mintha más hagyományos cipőt viselnénk.

Rezgés elnyelő sarokról sem sok márka esetében beszélhetünk, de a márka e tekintetben is gondoskodik arról, hogy még hosszú séta, városnézés, vagy az aktuális karácsonyi bevásárlások idején se fájduljon meg a láb a megterheléstől.

Biztos tartás a fájdalommentesség érdekében

A nem megfelelő cipőhasználat sajnos akár fájdalmakhoz is vezethet. A boka biztos tartása nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy a hát-és gerincfájdalmak kevésbé legyenek kínzóak. Mindez rendkívül fontos akkor, ha egész napos csizmaviselésről van szó, vagy bevásárlás, gyaloglás során szeretnénk tökéletes védelmet biztosítani a boka és így az ízületek számára is.

Divatos megjelenés klasszikus formákkal

A Caprice csizmánk a klasszikus barna, fekete színeket viselik legtöbbször magukon, ráadásul a rugalmas sarokrésznek hála a trendi megjelenés kényelemmel is társul. Érdemes megismerni a téli kollekció aktuális darabjait, melyek aktívan hozzájárulhatnak a vonzó megjelenéshez.

Akár néhány kattintással beszerezhetőek a Caprice újdonságai, melyeket online megvásárolhatunk. A széles választék minden korábbinál igényesebb kidolgozással társul, így mindenki megtalálhatja új kedvenceit a márka kínálatában. A jól megválasztott cipő segítségével megjelenésünk tökéletes lehet akár üzleti megbeszélés, irodai munka, vagy szabadidős elfoglaltság alkalmával is.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.