2020. 09. 04. - 11:00

Cardi B a Balenciaga új arca

Cardi B a Balenciaga új arca

Napjaink egyik legnépszerűbb rappernője, Cardi B lett a Balenciaga új arca. A sztár nagyon büszke rá, hogy a luxus divatház őt választotta képviselőjének.

Cardi B szerepel a Balenciaga új kampányában. A 27 esztendős, manapság rendkívül népszerű rapper Instagram oldalán jelentette be, hogy ő promotálhatja az ikonikus luxus divatmárkát – s erre igencsak büszke.cardiB_balenciaga_1
 
A párizsi Louvre-ban lévő Balenciaga óriásplakáton látható képe mellé azt a megjegyzést fűzte: emlékszik rá, milyen volt először látnia magát egy plakáton a New York-i Times Square-en – node Párizs! „Bárcsak személyesen is ott lehettem volna, hogy lássam” – írta Cardi B.
 
A plakát a rapper hölgy Los Angeles-ben készült fotója látható, melyet még a koronavírus idején készített.
 
A stílustudatos sztár korábban a Fashion Novával működött együtt, hogy létrehozza saját divatkollekcióját egy online divatház számára.
 
Cardi azért is fogott össze velük, hogy a koronavírus-krízis alatt segítse rajongóit.
 
A slágergyáros és a kiskereskedő vállalat bejelentette, hogy egymillió dollárt adományoz a rászorulóknak a világjárvány idején - a pénzt 1000 dolláros részletekben osztják szét.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.