2016. 05. 19. - 08:55

Csipkék és pasztellszínek hódítottak a szépségversenyen

Csipkék és pasztellszínek hódítottak a szépségversenyen

A budapesti New Orleans klubban május 8-án kihirdették annak a három lánynak a nevét, aki továbbjutott és így képviselheti Magyarországot a Miss Alpok Adria szépségverseny horvátországi, nemzetközi döntőjén. Dr. Asztalosné Varga Judit cége kezdettől fogva támogatja a rangos eseményt.

Három gyönyörű hölgyet választottak ki Budapesten május 8-án, a Miss Alpok Adria hazai döntőjén, akik hamarosan, június 4-én a horvátországi Novigradban képviselhetik hazánkat a nemzetközi megmérettetésen. Vanyóczky Brigitta, Lajter Elvira és Szakálos Dóra kapott erre lehetőséget.

Dr. Asztalosné Varga Judit, a V.art rendezvényszervező cég vezetője, valamint a Bianca Esküvői Szalon tulajdonosa a rendezvény kezdete óta támogatja az eseményt. Idén is nagy örömmel járultak hozzá az országos és a nemzetközi döntő sikeréhez.

Dr. Asztalosné Varga Judit elmondta: minden évben igyekeznek a lányokat segíteni valamivel – az előző esztendőben és idén is felajánlottak számukra estélyi ruhát. Kiemelte, hogy az esküvői ruhák terén idén a pasztell színek kerülnek előtérbe, valamint nagy divatja van a csipkének is, reneszánszunkat élik a csipkeruhák.

Dr. Asztalosné Varga Judit mindig izgul, biztosan a legmegfelelőbb ruhák kerülnek-e a lányokra

Fontos azonban, hogy mindenki az egyéniségének, alakjának, karakterének megfelelően válasszon típust, ebben a divatban most ez a jó.

Ezek a ruhák Dr. Asztalosné Varga Judit szerint kifejezetten szép hölgyekre valók, s ezekből a versenyen nem volt hiány. Ugyanakkor, hogy miként viselik a ruhakölteményeket, az mindig izgalommal tölti el: a megfelelőt választják-e nekik, hogyan festenek majd bennük – vallotta be a rendezvényszervező és szalontulajdonos.

Hozzátette, hogy alkalmi és koszorúslány ruhának egyaránt viselhetők ezek a modellek, a pirosat még menyecskeruhának is fel lehet venni a jelenlegi divat alapján.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.