2021. 03. 22. - 11:50

Divatba jött a túlméretezett farmerdzseki

Divatba jött a túlméretezett farmerdzseki

Nagyobb, mint amilyet első ránézésre vennénk magunknak, de egyúttal kényelmesebb is – sőt, vannak zsebei. Az Amazonon nem kis népszerűségre tett szert a túlméretezett farmerdzseki.

Túlméretetett farmerdzseki jött divatba 2021 tavaszán. A hét minden napján viselhető, akár egy lazább munkahelyre is hordható a trendi kabátka, amelynek megjelenése cseppet sem új, mérete és viselete azonban igen. farmerdzseki_3
 
Tavasszal az egyszerű pólótól a kivágott farmernadrágon át a mindennapos sportcipőkig számos olyan, praktikus darab tölti meg a ruhásszekrényt, amely jelentősen megkönnyíti az átöltözést az átmeneti időjárás idején.
 
Egyike a legsokoldalúbb és legklasszikusabb holmiknak kétségtelenül a farmerdzseki.
 
Nagyon régóta divatos, s szinte bármihez párosítható – legyen az nőies ruha, nadrág, sportos vagy kissé elegánsabb felső és alsó.
 
Mindig egy extra stílusosságot és persze melegséget jelent öltözékünkben.
 
farmerdzseki_2Most, 2021 tavaszán azonban a farmerdzseki is kapott egy kis pluszt: az Amazonon többféle túlméretezett modell látható, s viszik őket, mint a cukrot.
 
Alapvetően háromféle kőmosottsággal, ezüstszínű gombokkal, fehér és sárga varrással, valamint hasadással kaphatók, ráadásul értékes zsebekkel is el vannak látva – ami manapság hiány a különféle ruhaneműknél.
 
Az ujjakat leengedve, de felgyűrve is viselhetjük, utóbbi kissé lazább megjelenést kölcsönöz.
 
A túlméretezett farmerdzsekit – amely azért nem annyira méretes, hogy mulatságos legyen - a jelek szerint rengetegen adják hozzá tavaszi ruhatárukhoz.
 
Nem kevesen hangot is adtak elégedettségüknek, hiszen az „szinte mindenhez illik” - és ez lényegében igaz is.
 
Fotó: amazon.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.