2020. 09. 29. - 10:50

Élénk színek, bőr és földtónusok - Top 5 trend 2020 őszére

Élénk színek, bőr és földtónusok - Top 5 trend 2020 őszére

Az idő a levelek barnulásával szürkülhet, ám a ruhatárunknak nem muszáj! Íme az öt trend, amely 2020 őszén a legdivatosabbnak számít!

Bár az ősz sokak számára a beburkolózás kezdetét jelenti, hiszen az idő hűvösebbre fordul – ám érdemes a hangulatunkat színekkel feldobni! A sárga levelek mellé kimondottan illenek is a vidám pop árnyalatok!oszitonus_2
 
Lássuk, melyek a legdivatosabb darabok 2020 őszén!
 
1.Élénk pop színű blézerek, kiskabátok: igazán menő lesz idén, levélhulláskor világos színekben kortyolgatni egy könnyed forraltbort a barátokkal! A vidám árnyalatok kellően feldobják a napunkat.
 
A hagyományos árnyalatok helyett érdemes a hangsúlyos, piros, kék vagy sárga blézerekre, kiskabátokra szavazni.
 
Találjuk meg azt a színt, amely a leginkább illeszkedik bőrtónusunkhoz, hajunk árnyalatához! A megfelelő kiegészítők, egy merész táska és cipő kitűnően kiegészíti a szettet és gondoskodik arról, hogy kitűnjünk a tömegből!
 
2.Barna poliuretán bőrkabátok: a hűvösödő idő miatt jól jönnek a még nem nagyon meleg, de a szelet távoltartó, vékonyabb kabátok, melyek hosszúak és rövidebb fazonúak is lehetnek.
 
oszitonus_32020 őszén divatos lesz a barna poliuretán bőrkabát - ez a műbőr felsőruházat klasszikus és visszafogott lehetőség a hidegebb hónapokban, ebben a szezonban azonban különösen divatos.
 
Párosítsuk stílusos karcsúsított nadrággal vagy miniszoknyával!
 
Akár a derékon is megköthető, így csinos, ruhaszerű viselet válik belőle. Legjobb színei a fekete, szürke és a kék.
 
3.Természetes tónusok mindenütt: az elmúlt évek egyik leghosszabb ideig tartó trendje a természetes tónusok alkalmazása – mely most sem megy ki a divatból. A monokróm, egyszínű és semleges ruhák könnyen hordhatók bármivel és mindenkin jól mutatnak.
 
Választhatunk bármint a homokszínű blézertől a magas nyakú felsőn át a bőrszoknyáig. A tónusokat pedig nyugodtan keverjük – menő a homokszín, a teveszőr árnyalat és a barnássárga is. A lehetőségek végtelenek – ez a divat időtlen.
 
4.Csizmába bújtatott széles nadrág: az új stílusok keverése és összeillesztése nagyszerű lehetőség valami új felfedezésére – s éppen ez a legújabb trend.oszitonus_1
 
A széles nadrágok csizmába bújtatása is divatos lesz 2020 őszén, amely izgalmas, funky-s megjelenést kölcsönöz még a klasszikus öltözetnek is.
 
Akár a cowboy-stílust részesítjük előnyben, akár egyebet, megtalálhatjuk a személyiségünknek leginkább megfelelőt.
 
5.Kék, natúr színekkel: az évszak egyik legkiemelkedőbb színkombinációja a kék szín semleges tónusokkal keverése.
 
Az elmúlt hónapok legforróbb árnyalatait ötvözi, s egyet „csavar” is rajtuk.
 
Válasszunk elegáns barna blézerhez élénk kék táskát, vagy keverjük a monokróm árnyalatot élénk színnel, például egy pár klasszikus bőr cipővel. Mindenkinek ajánlható opció és meglehetősen sokoldalú!
 
Fotó: Instagram / Fashionista UA - Instagram/Pinterest 
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.