2021. 10. 05. - 12:36

Férfi hajvágás borbélynál: te milyen frizurát választanál?

Férfi hajvágás borbélynál: te milyen frizurát választanál?

Sokan nincsenek tisztában azzal, melyik frizura állnak jól nekik. Kinéznek egy képet a netről és mindenáron azt szeretnék elkészíttetni maguknak. Ma már számtalan borbély shop van, ahol szívesen segítenek a frizuraválasztásban is.

Egy kis segítséggel már felkészülten érkezhetünk a barber shopba
 
A G-cutz Barber Shop útmutatójával könnyebben eldöntheted, hogy férfiként melyik hajstílus állhat jól neked.
 
Ha ezt az útmutatót átolvasod, leteheted a voksodat egy két fazon mellett, de a borbélyok a helyszínen úgyis megmondják, hogy vajon helyes döntést hoztál-e, amikor az adott fazonra esett a választásod.
 
A felkészült borbélyok a jelenlegi összes frizura és szakáll trenddel tisztában vannak, így biztos lehetsz abban, hogy a legújabb divatnak megfelelő, neked is jól álló fazont fognak nyírni.
 
Egy kis segítséggel könnyen eldönthető férfiként milyen hajstílus állhat jól
 
Mit lehet tudni a borbély shopról?
 
A Gengszter borbély shop a belvárosban egy könnyedén megközelíthető helyen fekszik, így ha a közelben dolgozol, még az ebédidő is elég, hogy megújult külsővel térj vissza a mindennapi rutinhoz. Egy új frizura vagy egy szakáll nagyon sokat lendíthet a napodon és önbizalmat is adhat. Ha a hétvégén a haverokkal egy buliba készülsz már most foglalj időpontot.
 
A Gengszter borbély shop lehetőséget biztosít az online időpontfoglalásra, így nem kell a helyszínre rohannod vagy telefonálnod, ha új frizurára vágysz. A naptárban láthatók a szabad időpontok, így a foglalást gyorsan letudhatod.
 
A borbélyok nagyon felkészültek és csak arra várnak, hogy új külsőt varázsoljanak neked. A shopban a szesztilalom időszakára visszatekintő kiegészítőket láthatsz a falakon, de még a borbélyszék is ezt a stílust képviseli.
 
Itt kellemes környezetben, férfiak között, mint egy férfiklubban várhatod a megújulást. Kötetlen beszélgetések és profizmus jellemzi a szalont. Ha éppen szakállnövesztésben vagy, szívesen adnak tanácsot annak kezelésére, ahogy arra vonatkozóan is, hogy melyik fazon állna a legjobban neked. A frizurát illetően próbálj ki például egy undercut hajvágást, amelynek előnye a sokoldalúságában rejlik, hiszen több irányba is fésülhető, így akár minden nap változtathatsz a fazonján.
 
Ezt a trendi frizurát lehet viselni öltönyhöz és üzleti megbeszélésekhez, de tökéletesen illeszkedik a casual-viseletekhez is. Ha kedveled a gyorsan beállítható frizurákat, akkor a slicked back fazon lesz a számodra megfelelő. Reggelente elég egy kis wax vagy lakk és emellett percek alatt be is lehet szárítani.
 
A hajvágás igen nehéz, hiszen itt ismerni kell a fejformát, a különleges helyen elhelyezkedő forgókat. A barber shopban biztosan megoldják ezt a problémát is.  Foglalj minél előbb időpontot és várd a megújulást!
 
BG

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.