2016. 12. 14. - 13:53

Fodrászverseny és szépségipari rendezvény 13 ország részvételével

Fodrászverseny és szépségipari rendezvény 13 ország részvételével

December 4-én került sor HUNGARIAN OPEN EUROPE CUP 2016 nyílt szépségipari bajnokságra, ezen a néven először, ugyanakkor a Magyar Országos Szakmai Ipartestület égisze alatt immár 26 éve rendezik meg a versenyt.

Berendi László, a Hungarian Open Europe Cup főrendezője és a Magyar Országos Szakmai Ipartestület Országos Fodrász Ipartestület elnöke interjú keretében elmondta, hogy idén először rendezhették meg európai szinten a bajnokságot. "A MOSZI égisze alatt, az IPOSZ támogatásával jött létre a verseny. Budapest Open néven már három éven keresztül dolgoztunk, viszont most értük azt el, hogy küföldről is nagyon sok versenyző és zsűri érkezett a versenyre."

 

Berendi László, a Hungarian Open Europe Cup főrendezője

 

Többek között Szerbia, Horvátorszg és Ausztria szakemberei jelentek meg a bajnokságon, Berendi László elmondta, hogy a megjelent versenyzők többszörös Európa- és világbajnokok. Külön kiemelte, hogy a zsűri között a világszövetség egyik vezető fordásza is megjelent, ezzel is emelve a verseny színvonalát.

 

A Hungarian Open Europe Cup Magyarország legsokszínűbb nemzetközi szépségipari rendezvénye szépségszakmai versenyekkel, nagyszínpadi showműsorokkal és páratlanul gazdag, sokszínű szépségipari vásárral 

 

A fodrászversenyt követően három órás showműsort láthattak a jelenlévők, melynek keretében fodrász- és szépségipari termékeket mutattak be, emellett Magyarország kontyművészei is megmutatták tudásukat. Az egész napos rendezvényt természetesen díjátadó zárta, amelyen nem csak a versenyzőket ismerték el, hanem életműdíjak is átadásra kerültek.

 

/T.D.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.