2021. 05. 18. - 10:43

Fürdőruha-kollekción dolgozik Kylie Jenner

Fürdőruha-kollekción dolgozik Kylie Jenner

Úgy hírlik, hamarosan fürdőruhákat is vásárolhatnak a sikeres reality sztártól márkáinak kedvelői. Kylie Jenner védjegy-kérelmet nyújtott be az új kollekcióra.

Ha minden igaz, a közeljövőben fürdőruha-kollekciót is kínál majd Kylie Jenner. A Kardashian-show reality-ben megismert, ám azóta már kozmetikai márka-tulajdonos fiatal sztár a jelek szerint nemcsak a bőrápoló- és sminktermékek kategóriájában kíván nagy névvé válni. kylie_jenner_furdoruha_1
 
A TMZ weboldal információi szerint újdonságokat is tervez: a közelmúltban jogi dokumentumokat nyújtott be a Kylie Swim és Kylie Swim by Kylie Jenner nevek levédésére, ami a közelgő ruha-kollekció érkezéséről árulkodik.
 
Úgy hírlik, Kylie új kollekciójában napszemüvegek, úszószemüvegek, strandtáskák, törölközők és takarók, valamint természetesen fürdőruhák, fejkendők és lábbelik is szerepelnek majd.
 
Vagyis minden, ami egy tökéletes strandoláshoz szükségeltetik.
 
Kylie Jenner mára számos vállalkozás büszke tulajdonosa, köztük a Kylie Cosmetics kozmetikumoké - mely termékek a hölgyek körében nagy népszerűségre tettek szert 2019-es megjelenésük óta. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.