2021. 06. 23. - 11:34

Gémkapcsos felsők hódítanak a nyáron

Gémkapcsos felsők hódítanak a nyáron

Furcsának hathat, de kényelmes és kellően szellős is a hőségben: 2021 nyarán divatosak a gémkapcsos felsők, amelyeket a szexi trendmodellek is nagyon kedvelnek.

Megkönnyebbülést jelenthet a nagy melegben bármilyen ruhadarab, amely csak a legszükségesebbeket takarja el a testünkből. gemkapcsos_felso_2
 
Ehhez a trendhez csatlakozik a gémkapcsos felső is, amely elsőre furcsán hat, de nagyon szexi és szellős.
 
2021 nyarán divatosak a különféle színekben kapható, mutatós modellek, amelyek egy kissé a régi popsztárok kedvelt darabjainak hangulatát hozzák vissza.
 
Nehéz ugyan meghatározni, hogy melltartónak vagy inkább felsőnek nevezzük-e ezeket a ruhadarabokat, ám tény, hogy az alul szélesedő farmer és a lefelé fordított bikini mellett a gémkapcsos topok hódítanak leginkább.
 
gemkapcsos_felso_1A szemfüles trend-lesők elsőként Emily Ratajkowskin figyeltek fel a csinos felsőre, ám azóta sokan követték a példáját.
 
A szép modell élénk kékben viselte a gémkapcsos felsőt, bő farmerrel és tornacipővel párosítva.
 
Nem sokkal később a modell Kaia Gerber szintén gépkapcsos felsőben jelent meg, teljesen feketében, s a ruhadarab hirtelen trenddé vált, amit érdemes figyelembe venni.
 
Kétségtelenül szexis, hiszen egyetlen kapocs zárja össze a mellkason, s meglehetősen sokat enged láttatni a testből.
 
Nyugodtan vegyük fel a legforróbb, kötelező trendek között 2021 nyarán!
 
Fotó: cultgaia.com
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.