2016. 12. 12. - 18:00

Gigi Hadid lett az év modellje

Gigi Hadid lett az év modellje
Mindössze 21 éves, de a lába előtt hever az egész divatvilág. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy megkapta a szakma egyik legnagyobb elismerését. 

 

Gigi Hadid sok modellel ellentétben előbb a tanulmányira koncentrált, csak később, az iskola befejezése után kezdett modellkarrierbe. A középiskolai évei alatt voltak kisebb munkái, azonban azokat megszakította. Később, 2012-ben a Guess arcaként tért vissza, majd egyre több felkérést kapott, melynek köszönhetően világszerte ismertté vált.
 
Gigi Hadid
 
A szépséges modell az elmúlt évek során olyan nevekkel dolgozott együtt, mint például Tom Ford, Marc Jacobs, a Victoria's Secret vagy a Chanel. Ráadásul tavaly őt választották a Maybelline nagykövetének is.
 
Gigi Hadid 
 
Karrierje pedig töretlen, ami nem csoda, hiszen Gigi keményen dolgozik azért, hogy sikeres legyen. A minap megkapta a várva várt elismerést is. ugyanis őt választották az év nemzetközi modelljének a Fashion Awardson. A neves díjat nem más, mint Donatella Versace adta át a fiatal tehetségnek. Gigi mos úszik a boldogságban, ami nem csoda, hiszen nem mindenki kap ilyen elismerést. 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.