2019. 03. 31. - 22:00

Hailey Baldwint egy újabb márka arcává választották

Hailey Baldwint egy újabb márka arcává választották

A hírességről bár leginkább a Justin Bieberrel való kapcsolata miatt hallani, nemrég azonban a szakmájában is nagy sikereket ért el.

A sztármodell az egyik legsikeresebb hírességek közé sorolható. Állandóan a címlapokon szerepel, de sok esetben inkább a magánélete miatt. Természetesen sikeres a divatvilágban, amelyet mi sem igazol jobban, hogy nemrégiben egy márka arcának választották.
 
haily
Hailey Baldwint egy újabb márka arcává választották
 
Bár Justin mellett most nincs könnyű dolga a modellnek, de mindent megtesz azért, hogy karrierjét is rendben tartsa. Hailey a napokban a Levi’s kampány fotóin tündököl. A kultikus márka ugyanis őt kérte fel, hogy képviselje az idei nyári szezonra készült kollekciót.
 
Hailey egyébként karrierjét még 2014-ben kezdte. Azóta olyan világhírű márkákkal dolgozott együtt, mint például Carolina Herrera, Tomy Hilfiger, Adidas, Guess, H&M, Ralph Lauren, de volt már az UGG és a Lorea’l Paris arca is.
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.