2016. 11. 29. - 16:50

Indul a Victoria's Secret Fashion Show

Indul a Victoria's Secret Fashion Show
Már csak pár nap és kezdetét veszi a divatvilág legkiemelkedőbb eseménye, ahol szebbnél szebb fehérneműket mutatnak be. 

 

Ebben az évben egészen különleges helyen tartja meg az éves show-t a márka, ugyanis Párizsba költözik. Az angyalok már Franciaországba repültek és izgatottan várják, hogy induljon a műsor. Előtte persze rengeteget dolgoznak külsejükön és oda figyelnek az étkezésre is.
 
Victoria's Secret Fashion Show 
 
Mint minden évben idén is számos sztár lép színpadra, így Lady Gaga, Bruno Mars és The Weeknd is látható lesz. A lányok között vonul majd többek között Gigi Hadid, Alessandra Ambrosio, és Bella Hadid is, aki most debütál a VS kifutóján. A híres fehérneműben, a Fantasy Bra-ban pedig nem más, mint Jasmine Tookes vonul fel, aki igencsak megtisztelve érzi magát, hiszen még nem tartozik olyan régóta az angyalok közé. A híres melltartóból minden évben piacra dob egy-egy kreációt a márka. A darabok meseszépek, áruk pedig rettentően drága, ugyanis akár több száz millióba kerülhetnek. 
 
 
 
Néhány videó már napvilágot látott, így a divat rajongók bepillantást nyerhettek a modellek készülődésébe. A műsort egyébként december 5-én közvetíti majd a CBS világszerte. 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.