2014. 07. 19. - 09:00

Inzulinpumpával szépségversenyen

Inzulinpumpával szépségversenyen

Hogy miért beszél mindenki Miss Idaho bikinis fotójáról? Mert a hölgy ország világ előtt vonult végig bikiniben az inzulinpumpájával, mellyel sok cukorbetegségben szenvedő számára sugárzott erőt és magabiztosságot.

 

A csinos lánynál 2012 februárjában diagnosztizáltak 1-es típusú cukorbetegséget és elmondása szerint sokat gondolkodott rajta, hogy viselje-e az inzulinpumpáját arra a pár percre amíg bikiniben végig vonul a színpadon vagy ne. Végül úgy döntött, hogy hordani fogja, hogy megmutassa ezen semmi szégyellni való nincsen és erőt adhasson az ugyanebben a betegségben szenvedő társai számára.

Nem ez az első ilyen megmozdulás, már több egészségügyi problémával rendelkező modell is posztolt magáról mostanában képet, biztatva ezzel sorstársait és segítve a társadalomból való kirekesztés csökkentését ezáltal.

Az inzulinpumpáról, hogy miért van erre szüksége Miss Idahonak és hogy hogyan segíti a cukorbetegek életét bővebb információ a következő videóban található:

Inzulinpumpa (videó forrása: www.youtube.com)

 

(SJ)

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.