2018. 02. 27. - 13:07

J.Lo tündököl a Guess kampányában

J.Lo tündököl a Guess kampányában

Egyszerűen bámulatos fotókkal kápráztatta el rajongóit a népszerű énekesnő és a világhírű divatmárka. Nézd csak!

Jennifer Lopez tökéletes szereplője a Guess márka 2018-as tavasz-nyári kampányának. Nála jobbat keresve se talált volna a márka. A 48 éves híresség úgy fest a fotókon akár mintegy 20 éves topmodell. 
 
 
Paul Marciano kollekciója és Jennifer Lopez nőies stílusa tökéletesen összeillik. A szépséges sztárról a fotókat Tatiana Gerusova készítette a hollywoodi hegyek egyik kúriájában.
 Az énekesnő úgy vélik a mai napig változik és sokszor újjászületik, sőt a fejlődése még most is tart. A kampányképek egyébként több helyszínt, hangulatot és stílust nyújtanak a nézőnek.
 
Jennifer Lopez
 
 Nagy hangsúlyt kap a nőiesség, de a csábítás és a fiatalos lendület is. Jennifer pedig nemhogy öregedne, inkább az mondható el, hogy fiatalodik. A fotók gyakorlatilag egy nő változását mutatják be. Azt, hogyan alakul át a stílusa a lazától egészen az esti hölgyig, aki a nap minden pontján megtalálja a legalkalmasabb Guess darabokat. 
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.