2017. 01. 20. - 08:04

Katonai órát ajándékba?

Katonai órát ajándékba?

A katonai órák ajándékozása során számos kérdés vetődhet fel bennünket. Most ezeket vesszük górcső alá, hogy a legközelebbi vásárlás alkalmával, sokkal pontosabban és gyorsabban sikerüljön a legkedvezőbb darabot kiválasztani. Az igazság az, hogy meg kell válaszolnunk pár kérdést saját magunknak, mert ez leszűkíti a választási lehetőségeket.

Milyen kritériumok alapján válasszunk a katonai órák közül?

Mekkora a költségvetésünk. Ez manapság az első fontos kérdés, amikor ajándékot vásárolunk. A katonai órák közül vajon kinek választunk éppen megfelelő darabot? Kollégának, barátnak, rokonnak? Ha éppen ajándékba szánjuk és az esemény nemsokára elkövetkezik, akkor sajnos nem dönthetünk olyan óra mellett, amelynek a szállítási határideje nem éppen a leggyorsabb. Ma már azonban számos olyan webáruház található meg a neten, akik rövid átfutási idővel és hatalmas árukészlettel várják az érdeklődőket.

Ha ezt a webáruházat sikerül megtalálnunk, akkor némi rugalmasságot érünk el. Ha rokonnak ajándékozunk, és nem annyira ismerjük az ízlését akkor fontos tudnunk, hogy az ajándékot van-e lehetőségünk visszaküldeni és helyette más típust választani a katonai órák közül. A katonai óráknak teljesen nyilvánvalóan tartósnak kell lenniük, de ezt érdemes vásárlás előtt leellenőriznünk. Az akkumulátor és a működtetési mechanizmus is fontos alaptényező a kiválasztásnál.

A svájci katonai órák méltán híresek minden országban, bár ennek megvásárlása nem biztos, hogy a büdzsé barát is. A karóra kiválasztásánál másik fontos kritérium maga az óraszíj. Ha tudjuk, hogy az ajándékozott nagyon sokat van vízben, vagy sokszor kerül olyan helyzetbe, amikor vízben is szeretné majd viselni jövendőbeli óráját, akkor a bőr szíjat mellőzzük, és inkább válasszunk divatos műanyag szíjat az órához. A bőr pántok nem jól tűrik a nedvességet, azonban műanyag társaik bármekkora vízmennyiséggel megbirkóznak.

 

A katonai órák közül mégis melyik mellett érdemes a voksunkat letenni?

Amennyiben ismerősünk nagy divatőrült akkor érdemes valamilyen terepmintás változatot választanunk, ha viszont tudjuk, hogy egy öltönyös úriember akkor a visszafogottabb megoldás mellett döntsünk. A Naviforce Military Férfi karóra pontosan a terepszínű öltözékek kiváló kiegészítője. A szintetikus bőrszíjon zöld borítás található, amely szövetből készül. Fém óraházzal és kvarc óraszerkezettel 3 ATM vízállósággal vásárolható meg.

Az óraház átmérője 4,5 cm. Amennyiben úgy gondoljuk, hogy ismerősünk vagy családtagunk inkább a visszafogottabb stílust képviseli az öltözködésben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a Readeel Military férfi karóra a legjobb választás. A kék szövettel borított bőr szíj, az analóg számlap mind a visszafogottságot jelképezi. Akár öltönyhöz is tökéletes kiegészítő. Az órák mind a hétköznapi, mind pedig az üzleti életben megállják a helyüket. Ha a büdzsénk engedi akár mind a két alkalomhoz illő órát is megvásárolhatjuk, így biztosak lehetünk abban, hogy nagy meglepetést fogunk okozni az ünnepeltnek.

 

Forrás: http://www.mutatosora.hu/katonai-orak

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.