2018. 03. 31. - 22:00

Két sztár is tündököl a H&M kampányában

Két sztár is tündököl a H&M kampányában
A neves márka minden évben valamilyen meglepetéssel készül a divatrajongók számára. Ezúttal két híresség reklámozza az új kollekciót.
A számos siker mellett sajnos egyre több botrány is volt a svéd H&M körül. Ennek ellenére még mindig sokan imádják és a cég nem áll meg. Legújabb tavaszi kampánya bombaként robbant, ugyanis két sztár is szerepel benne. 
 
Két sztár is tündököl a H&M kampányában
 
Az Olsen ikrek rokona, Elizabeth Olsen manapság egyre népszerűbb, aki sorban kapja a felkéréseket. A másik híresség pedig Winona Ryder, akit senkinek sem kell bemutatni, hiszen a 90-es évek talán egyik legnagyobb színésznője volt. Nemrég pedig egy új sorozatban, a Stranger Thingsben tűnt fel, azóta pedig ismét a csúcson jár. 
 
A neves divatmárka pont eltalálta, hogy kikkel kell reklámozni a tavaszi kollekciót. Már egy videó is nyilvánosságra került, ahol a két színésznő mellett több híres topmodell is feltűnik. Ráadásul a cég külön figyelt arra, hogy a plus size modellek sem maradjanak ki a kampányból.
 Neked, hogy tetszik?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.