2020. 07. 27. - 12:30

Közönség nélkül is bemutatta 2021-es ruháit a Dior

Közönség nélkül is bemutatta 2021-es ruháit a Dior

Június végén jelentette be Christian Dior, hogy a Cruise 2021-es show-t megtartják, de nem közönség előtt. S azt meg is rendezték az olasz Lecce városában, a Piazza del Duomo-n, július 22-én.

Igaz, nem a hagyományos módon, de megtartotta Cruise 2021 Show-ját a Dior divatház, mégpedig 2020 július 22-én az olaszországi Leccében, a Piazza del Duomo-n.
 
Közönség nem volt, de az egész eseményt lehetett követni online.
 
A show eredetileg május 27-én lett volna, azt azonban a koronavírus miatt elhalasztották. A rendezvényen most csupán néhány közeli barát és családtag vett részt a modelleken kívül – árulta el Pietro Beccari kreatív igazgató.
 
 
A Vogue-nak Beccari elmondta: természetesen az igazi show keltette érzéseket semmi nem adja vissza, ám online végig lehet nézni az eseményt.
 
Olaszország támogatása fontos volt az ő és Maria Grazia Churi számára is, mindketten olasz gyökerűek. Szerették volna támogatni Puglia régiót, amelyet nagyon komolyan sújtott a koronavírus-válság, de nagy akaraterővel rendelkezik – emelte ki a kreatív vezető.
 
A Dior élő Cruise Show-jával egyébként szembement számos más luxusmárkával, amelyek a tradicionális show-formátum helyett a bemutatótermet vagy a virtuális élményeket választották kollekcióik felvonultatására.
 
Fotó: Instagram.com/Dior
 
L.A.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.