2016. 05. 19. - 08:10

Krizsán Győző: A haj is a tökéletes összhatást szolgálja

Krizsán Győző: A haj is a tökéletes összhatást szolgálja

Három csinos, ifjú hölgy jutott tovább a Miss Alpok Adria szépségverseny május 8-i döntőjéből, ők képviselhetik hazánkat a nemzetközi megmérettetésen Horvátországban. A lányok frizurájáról a Kri-San Hair stúdió gondoskodott.

Május 8-án Budapesten választották ki azt a három szépséget, akik a Miss Alpok Adria szépségverseny június 4-i nemzetközi döntőjén is képviselhetik Magyarországot.

A koronát Vanyóczky Brigitta vehette át, második helyezést ért el Lajter Elvira, míg harmadiknak Szakálos Dórát választották.

A nagy eseményen a versenyzők frizuráiért a Kri-San Hair stúdió volt a felelős. Vezetője, Krizsán Győző mesterfodrász a nice.hu-nak kifejtette, véleménye szerint mindig az összhatás a lényeg. Az üzenet, a küldetés is nagyon fontos: mit szeretnének megjeleníteni? Lehet divatot prezentálni a frizurákkal is, vagy akár visszaadni ez adott kor, például az 1920-as évek hangulatát. A hanghatások, a zene szintén kiemelkedő jelentőségű.

Sokat terveznek, hogy a lányok bemutatkozásai kicsit mások, egyediek, izgalmasak legyenek - a hajkoszorúk is ehhez járulnak hozzá.  

Krizsán Győző továbbra is együttműködne a hölgyekkel

Krizsán Győző csapata saját hajshow-kat is tart, melyeken gyakran fedeznek fel új arcokat. Az ilyen események inspirálják a hölgyeket, megmozgatják őket.

A mesterfodrász hangsúlyozta, hogy szívesen együttműködnek a továbbiakban is a szépségekkel, hiszen ők modellként, illetve egyéb megmérettetéseken, versenyzőként is szerepelhetnek. A lányoknak felajánlott szalon-szolgáltatásokkal, hajkozmetikumokkal is igyekeznek erre ösztönözni őket.

B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.