2022. 09. 13. - 14:36

Mesterséges intelligencia - Fűthető kabát az új trend

Mesterséges intelligencia - Fűthető kabát az új trend

A mesterséges intelligenciát most már a ruházatban is használják, hogy segítsen melegen tartani a hideg időkben. A divat új trendje a fűthető kabátok, amelyek beépített szénszálas fűtőelemekkel rendelkeznek, melyek alkalmazkodnak a külső hőmérséklethez, és szükség szerint melegítenek.

 

A fűtött kabátok a legújabb divatirányzat, és számos márka adja ki az intelligens fűtött kabát saját verzióját. A kabátok szél- és vízállóak is, így tökéletesek a hideg időjárási körülmények között. Hihetetlenül légáteresztőek, így megfelelnek a sportos tevékenységekhez is.
 
A kabátokat számos különböző márka gyártja, és a legtöbbjük minden időjárási körülménynek ellenáll, így hidegben, szélben, esőben vagy hóban is viselhető. Szinte súlytalanok és nagyon kényelmesek, így hordható a technológia.
 
Összesített kabát
 
Mesterséges intelligencia - Fűthető kabát az új trend
 

A fotó mesterséges intelligenciával-robottechnikával készült

 

 
A fűthető dzsekik sportos és lezserebb stílusban is kaphatók. Az újrahasznosított poliészter szigetelés biztosítja, hogy a kabát mosógépben mosható és tartós legyen. A legtöbb dzseki hőmérséklet-érzékelőkkel és Bluetooth-kapcsolattal is rendelkezik, amelyet egy egyedi, a kabátba ágyazott mikrochip vezérel. A kabáthoz hozzáadott USB-akkumulátor hőmérséklet-érzékelőkkel segít alkalmazkodni a fűtési preferenciáidhoz, melegen tartani és egyúttal tölteni a telefonodat. Manuálisan, okostelefonos alkalmazással is lehet vezérelni.
 
Bár a fűtött kabátok már néhány éve léteznek, úgy tűnik, a trend egyre inkább terjed, és egyre többen szeretnének egyszerre melegen és divatosan öltözködni. A kabátok tökéletesek azok számára, akik hideg éghajlaton élnek, vagy akik a téli hónapokban sok időt szeretnek a szabadban tölteni.
 
Az intelligens fűtött kabátok a viselhető technológia következő lépése. Alkalmazkodnak a külső hőmérséklethez. A kabát felmelegszik, ha odakint hideg van, és kikapcsol, ha meleg van. minden időjárási körülménynek ellenáll. A hideg időjárás többé nem jelent majd problémát, mert ez a kabát bármit kibír, így egész nap biztosan kényelmes fogod érezni magad.
 
 
 
 
T.K.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.