2021. 09. 24. - 11:40

Mit viselj a hajadban 2021 őszén?

Mit viselj a hajadban 2021 őszén?

Ha igazán divatosak szeretnénk lenni, ne csak a ruha- és a lábbeli trendeket vegyük szemügyre. Lássuk, mi a divat 2021 őszén a hajbavalók szempontjából.

Az ősz a változékony időjárás időszaka. Egyes napokon nyári meleg lehet, máskor eső esik és hűvös szél fúj. A ruházkodás tekintetében nehéz igazodni ehhez, a hajviseletet azonban egyszerűbb eldönteni. haj_csatos_2
 
Hűvösebb időben célszerű kiengedve hagyni a tincseket, ám ez nem jelenti azt, hogy nem vihetünk a hajviseletbe egy kis csavart.
 
2021 őszén nagy divat a színes, hajra kötött kendő viselete, ami a hajkorona nagyrészét védi a hűvös időtől, de a frufru teljesen szabadon állhat.
 
Ezek a kellékek már-már kiegészítőnek számítanak.
 
Mutatós és trendi idén a széles karimájú szalmakalap is. Különösen mutatós, ha megfelelő modellt választunk magunknak és egy vékony, színes szalag van rajta.
 
Hódítanak az egyszerű vagy mintás hajráfok is 2021 őszén, amelyeket bármikor bevethetünk hajviseletünk feldobására.
 
haj_csatos_1Ha nem szeretnék felfogni a hajat, de variálnánk rajta egy kicsit, kössük hátra csak a két legszélső tincset, amely kétoldalt keretezi arcunkat.
 
Ehhez idén számos szép, egyszerű csitt-csatot, hosszúkás, dísznek is beillő csatot vagy csiptetős verziót használhatunk, s természetesen számos feliratos tűvel is rögzíthetjük oldalt a tincseket.
 
A hajat számos módon fel lehet tűzni. A hátrakötött lófarokhoz idén divatosak a méretes, széles hajgumik, amelyek a megfelelő stílusban és színben igen látványosak lehetnek. Sőt, széles masnit is köthetünk a lófarokba!
 
Ha a hajat magasra kötjük vagy kontyba tűzzük, tűzdeljük tele az alatta látható hajrészt mutatós csatokkal!
 
Garantáltan egyedi lesz a hajviseletünk.
 
Fotók: Instagram/anastasiastylianou; amazon.com; Instagram/hklabeur

L.A.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.