2021. 01. 19. - 12:00

Monokróm, kivágások és laza kiegészítők - Top 3 trend 2021-ben

Monokróm, kivágások és laza kiegészítők - Top 3 trend 2021-ben

Az új esztendő mindig új lehetőségekkel is jár – s a nehézkes év ellenére a divattrendek sem maradnak el. Lássuk, milyen újdonságokkal találkozhatunk 2021-ben!

Bár a mögöttünk és az előttünk álló esztendő sem a legfelhőtlenebb, a divattervezők igyekeznek pozitívan állni a körülöttünk levő világ eseményeihez – s bíznak abban, hogy a legújabb trendeket a korlátozások ellenére is használni tudja majd a nagyközönség.
 
De lássuk, mi várható 2021-ben? Íme a legújabb trendek.
 
1.Érdekes kivágások
 
A kifutókon szembetűnő újdonság a kivágások mennyisége és mérete – amelyben, úgy tűnik, a csillagos ég a
határ. A Fendi és a Carolina Herrera a derék- és a bordatáji kivágásokhoz ragaszkodott, amelyek tökéletesek a derékvonal finomítására, de teljes mértékben fel is pezsdítenek egy átlagos ruhát.
 
Ugyanakkor, ha konzervatívabb megoldással élnénk, de nem szeretnénk lemondani a kivágásról, a Prada-tól vehetünk inspirációt: párosítsunk egy magas nyakú felsőt - melynek a karján és a mellkasán vannak kis kivágások - szerény, közepes hosszúságú szoknyával és cicasarokkal.
 
Többségében monokróm színek és érdekes részletek jellemzik a 2021-es trendet
Többségében monokróm színek és érdekes részletek jellemzik a 2021-es trendet
 
2.Monokróm árnyalatok
 
A fekete-fehér, legegyszerűbb, mégis hatékony kombináció most sem hiányzik a kifutókról. A fekete és fehér párosításnak soha nincs rossz módja és végtelen lehetőségeket kínál. 1961-ben Gabriela Hearst és a Ports a hosszú vonalú ruhákra voksolt, amelyeknek egyik fele fekete, a másik fehér, s tökéletes az elegáns esti megjelenéshez.
 
 
Inspirálhat minket a Dolce Gabbana vagyChristopher John Rogers is, akik a fekete-fehér kockás mintát kontrasztos virágmintás kiegészítőkkel alkalmazták.
 
3.Derekat meztelenül hagyó megoldások
 
Már a nyarat várja ez a meglehetősen különös trend, mely a lazán áthúzott zsinórokat, körbetekerhető részleteket részesíti előnyben, melyek felsőrészről, szoknyáról rögzíthetők, de kombinálhatók is más kivágási trenddel.
 
 
Lessük el a Versace vagy Michael Kors megoldásait, válasszunk egy vágott felsőt, amelyhez laza kiegészítő csatlakozik, hogy körbevegye a derekunkat. Paco Rabanne a példa kedvéért a kivágást és a pántokat ötvözte ruháin.
 
A cikket folytatjuk.
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.