2017. 10. 19. - 06:00

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit se amit nem lehet megfelelően kihasználni. Azonban vannak olyan alap darabok, amik kihagyhatatlanok egy férfi ruhatárából, hiszen azon kívül, hogy divatosak, klasszikus stílusuknak köszönhetően soha nem mennek ki a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan ajándék ötletet, aminek minden férfi biztosan örülne.

Csokornyakkendő
Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan ruházatot, ami elegáns és egy klasszikus nyakkendő vagy egy stílusos csokornyakkendő tökéletes kiegészítő hozzá. Azonban manapság a reneszánszát elő csokornyakkendő számos hétköznapibb öltözettel is remekül passzol. Az Interneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű, online áruházra, ahol rengeteg különböző stílusú kiegészítő közül válogathatunk, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a színesebb, egyedibb darabokig minden megtalálható.

 Csokornyakkendő

 

Fülbevaló
Manapság egyre több férfi hord fülbevalót, hiszen azon kívül, hogy minden darab divatos nagy mértékben egyediséget ad viselőjének. A webshop kínálata között rengeteg egyedi darabot találunk, hiszen a felcsiptethetős darabokon kívül rengeteg mágneses termék is van. Minden megrendelt terméket ingyenesen szállítanak ki a csomag méretétől és árától függetlenül, ezen kívül pedig esetleges problémák esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosít a cég.

 Fülbevaló férfiaknak

Karkötő
A fülbevalókon kívül a manapság legnépszerűbb termékek a karkötők, hiszen nemcsak, hogy szépek és divatosak, azonban rengeteg darab hasznos tulajdonságokkal is rendelkezik. A két ilyen darab a masszív paracordból fonott karkötő és a hajó zsinorból készített darab. Egy érdekesség a paracord anyagról, amit kevés ember tud, hogy rengeteg országban általános kötélzetként is alkalmazzák, hiszen nemcsak, hogy 250 kilógramm teherbírású, azonban kibontva akár három méter is lehet. Egy paracord karkötőt számtalan mindennapi tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, sátorrögzitésként vagy akár függőágyként is.

 Karkötő férfiaknak

 

Nadrágtartó
A nadrágtartómás néven hózentróger már több évtizede a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt évben nagy mértékben vesztett népszerűségéből a kiegészítő, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben, hiszen sokkal egyszerűbb a használata.

Az angolszász kultúrákban rengeteg férfi visel nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy tökéletes kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Nadrágtartó

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.