2021. 04. 22. - 12:15

Neked van már? - Hódítsunk rózsaszín napszemüveggel!

Neked van már? - Hódítsunk rózsaszín napszemüveggel!

A színek és az élénk minták 2021 tavaszára igazán hangsúlyossá váltak. Nincs ez másként a kiegészítők esetében sem – a legújabb divat például a rózsaszín üveges szemüveg!

Itt az ideje, hogy igazán rózsaszínben lássuk a világot! Lehetőséget ad rá a legújabb trendek egyike: a rózsaszín üveges napszemüveg! rozsaszin_napszemuveg_3
 
A jelek szerint 2021 tavaszán és nyarán nagy divat lesz ez a kissé meglepő, de mindenképp jókedvre derítő kiegészítő, melyben a színe ellenére természetesen tökéletesen lehet látni.
 
Az AOX napszemüveg-márka dobta be elsőként kínálatába a klasszikus Caruso dizájnt, frissítő retró csavarral.
 
A retró nyilvánvaló, hiszen a napszemüveg igencsak erősen a ’70-es éveket idézi.
 
rozsaszin_napszemuveg_1Az újragondolt stílus nemcsak mutatós és bájos – megvan a maga különleges hangulata, hiszen a nyári, aranyszínű naplementére emlékeztet minket.
 
Kötött hatású felsővel és harangszoknyával különösen hatásos lesz, de rövidnadrággal is kiváló, ha csak a boltba ugranánk le!
 
Egy biztos, remekül feldob minden összeállítást.
 
S hogy ne csak a sikk, de a védelem se maradjon el, a rózsaszínű lencsék polarizáltak és tükröződésgátló bevonattal is el lettek látva.
 
Így tükröződés nélkül nyújtanak 100 százalékos UVA/UVB védelmet.
 
Fotó: aoxeyewear.com
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.