2021. 08. 12. - 14:00

Neonszínű maxi holmikkal rukkolt elő Khloé Kardashian

Neonszínű maxi holmikkal rukkolt elő Khloé Kardashian

A Good American csinos alapítója 2021 nyarára dobta piacra a feltűnő neonszínekben pompázó, s akár a legnagyobb méretekben is kapható fürdő- és sportruháit.

A neon árnyalatokért először Khloé Kardashian kezdett el rajongani – ezt ő maga állítja, miután megjelentette 2021 nyarán Neon Kollekcióját. khloe_kardashian_neon_1
 
A Good American alapítója mindezt azért is jegyezte meg, mert nővére, Kim Kardashian korábban szintén előállt neon színű fürdőruhákkal, saját márkáján belül.
 
A két testvér természetesen nem orrolt meg egymásra a hasonló kezdeményezésért, ám Khloé a fürdőruháknál tovább ment.
 
Úgy tűnik, a kezdetben valóságshow-sztárként és stílusikonként ismertté vált, csinos lány az elmúlt pár esztendőben megtalálta saját útját a divatiparban.
 
A Good American egyike azoknak a ritka brandeknek, amelyek a méreteket tekintve igencsak bőkezűek.
 
XS és 5XL között az érdeklődők bármekkora méretet kaphatnak, amely a márkát igencsak inkluzívvá teszi.
 
khloe_kardashian_neon_2Az online vásárlás során ráadásul még csak külön részlegre sem kell kattintaniuk azoknak, akik nagyobb méretet keresnek, minden megtalálható egy helyen.
 
Khloé legutóbb Neon Swim + Essentials kollekcióval rukkolt elő, amely bikiniktől kezdve a sportszerelésekig kínálja az élénk színű darabokat, minden méretben.
 
A fürdőruhákból természetesen egyrészesek is vannak, többféle stílusban választhatók a bikinik, pántos és pánt nélküli, valamint eltérő fazonú melltartóval. 
 
Ami pedig a sportszereléseket illeti, azon túl, hogy kényelmesek, ezekben a vidám színekben öröm elindulni mozogni!
 
Fotó: goodamerican.com
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.