2021. 07. 23. - 11:55

Nevetségesen egyszerű divat hódít Hollywoodban

Nevetségesen egyszerű divat hódít Hollywoodban

Tetszik a hosszú ing, de nincs ötleted, mit vegyél fel hozzá? Használd ruhaként! Vagy egy szuper alsóval, megkötős felsőként. Ez a legújabb divat Hollywoodban.

Rendkívül egyszerű és olcsó divat ütötte fel a fejét a sztárvilágban – Bella Hadid modell és az énekesnő Beyoncé egyaránt esküszik a megkötős stílusban hordott ingekre. ing_bella_hadid_1
 
Nagyon úgy tűnik, reneszánszát éli az elöl megkötött ingek divatja.
 
A topmodellektől a zenészekig számos híresség viseli ruhaként övvel, vagy egy jó alsóval megkötős felsőként a legegyszerűbb, csinos, mintás ingjeit.
 
Természetesen lehet dé ja vu érzésünk a dologgal kapcsolatban, hiszen a megkötős ingek időről-időre visszatérnek a trendi viseletek közé.
 
Nos, ez az év is ilyen. S ha már a stílusikonként is ismert sztárok – így Demi Lovato is - ebben mutatkoznak az utcán, habozás nélkül kapjuk magunkra mi is kedvenc darabjainkat!
 
ing_demi_lovato_1Nosztalgikus, mutatós és szexi stílus, különösen, hogy a rövidebb megkötött ingek kissé a hasat is láttatni engedik.
 
A hosszú ingnél pedig, amelyet egy szép övvel középen „megszakíthatunk”, nincs is ötletesebb módszer egy egyszerű ruha megalkotására.
 
Ráadásul, számos kiegészítővel remekül hordható.
 
Legyen az egy mutatós nyaklánc, bizsuk tömkelege a megkötött ing dekoltázsában, egy magassarkú az övvel összefogott hosszú ing esetében vagy tornacipő a laza, sportos inghez és nadrághoz, ez a megoldás mindenképpen stílusos!
 
Tegyünk vele egy próbát, érdemes átnézni a szekrényünket - vagy a szüleinkét! - otthon!
 
Fotó: Instagram/ Beyonce, Instagram / Bella Hadid, Instagram / Demi Lovato
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.