2019. 12. 27. - 00:00

Olaszország inspirálta a Reserved kollekcióját

Olaszország inspirálta a Reserved kollekcióját
A legújabb Re.Design darabok alkotói Olaszországba invitálják a divat szerelmeseit, ahol a kultúra és a művészet összefonódik. Mindez most a ruhákon is megjelenik. 
A neves márka legújabb kollekciójához Bartek Wieczorek készítette a fotósorozatot, amely tökéletesen visszaadja azt, hogy milyen is egy olasz hétköznap. A kampány arcának pedig nem mást, mint Lili Sumner szupermodellt választották, aki olyan cégekkel dolgozott már együtt egyebek mellett, mint például a SaintLaurent, a Kenzo és a Celine. 
 
reserved
Toszkána ihlette a Reserved kollekcióját
 
A toszkána ihlette darabokat pedig a gazdag díszítés és a csillogás jellemzi, de néhány retro elem is hangsúlyt kap. A ruhák tökéletes eleganciát tükröznek viselőjének és a legfinomabb anyagokból készültek, így például szaténból vagy selyemből. 
 
Színekben pedig nagy szerepet kap a rubinvörös, az arany és a smaragdzöld is.
Természetesen a márka a férfiakról sem feledkezett meg. Számukra is nagyszerű darabokat készítettek, amelyek tökéletesen illeszkednek a mindennapokba.
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.