2017. 03. 28. - 12:21

Robert Pattinson a Dior új kampányarca

Robert Pattinson a Dior új kampányarca
Karl Lagerfeld és az Alkonyat filmek sztárja ismét együtt dolgoztak. Az új kampány egyszerre komor és lenyűgöző lett. Nézd csak!

 

Dior
 
A két sztár stílusának keveréke biztos sikert hoz a divatházhoz. Karl a kamera mögött, Robert pedig előtte. Nem hiába választották őket a legújabb 2017/2018 ősz/téli kampányhoz. A színész és a divat királya tökéletesen illik az új kollekcióhoz. Bár a képek kissé sötét hangulatot idéznek, ennek ellenére ott rejlik bennük a kifinomultság és az elegancia. 
 
Karl Lagerfeld és Robert Pattinson
 
 
Az úgynevezett Black Carpet kollekciót a belga származású tervező Kris Van Assche álmodta meg. A minőségi darabokat, klasszikus és kissé bohém játékosság jellemzi. A designert az alkotás során többek között a street, illetve a sportruházat inspirálta, mindezt pedig eleganciával keverte. A fekete-fehér fotókon pedig mi más kerülhetne a középpontba, mint a divat fővárosa, Párizs. 
 
Robert Pattinson
 
Neked, hogy tetszenek a képek? 
 
 
N.O.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.