Divat - Szépség

Robert Pattinson a Dior új kampányarca

Robert Pattinson a Dior új kampányarca
Karl Lagerfeld és az Alkonyat filmek sztárja ismét együtt dolgoztak. Az új kampány egyszerre komor és lenyűgöző lett. Nézd csak!

 

Dior
 
A két sztár stílusának keveréke biztos sikert hoz a divatházhoz. Karl a kamera mögött, Robert pedig előtte. Nem hiába választották őket a legújabb 2017/2018 ősz/téli kampányhoz. A színész és a divat királya tökéletesen illik az új kollekcióhoz. Bár a képek kissé sötét hangulatot idéznek, ennek ellenére ott rejlik bennük a kifinomultság és az elegancia. 
 
Karl Lagerfeld és Robert Pattinson
 
 
Az úgynevezett Black Carpet kollekciót a belga származású tervező Kris Van Assche álmodta meg. A minőségi darabokat, klasszikus és kissé bohém játékosság jellemzi. A designert az alkotás során többek között a street, illetve a sportruházat inspirálta, mindezt pedig eleganciával keverte. A fekete-fehér fotókon pedig mi más kerülhetne a középpontba, mint a divat fővárosa, Párizs. 
 
Robert Pattinson
 
Neked, hogy tetszenek a képek? 
 
 
N.O.

 

Kylie Jenner babát vár

Kylie Jenner babát vár

A legfrissebb hírek szerint a legfiatalabb Kardashian testvér hamarosan szülői örömök elé néz, ugyanis állapotos.   
Okos babaágyat készítenek

Okos babaágyat készítenek

Ismét valami újdonsággal rukkol elő a technika, ugyanis terveznek egy olyan ágyat a babák számára, amely minden kényelmet megad nekik.   
Fergie: Végre fellélegezhetek…

Fergie: Végre fellélegezhetek…

A csinos énekesnő sokkal jobban érzi magát, mióta napvilágot láttak a válásáról szóló hírek. Fergie és a férje, Josh Duhamel ugyanis már jó ideje külön van, de ...
Így étkezz a normális emésztéshez

Így étkezz a normális emésztéshez

Ahogy idősödik az ember az anyagcseréje egyre jobban lelassul. Ez ellen azonban lehet tenni, méghozzá megfelelő étkezéssel.   
Demi Lovato szexuális hovatartozásáról vallott

Demi Lovato szexuális hovatartozásáról v...

A gyönyörű énekesnő kijelentette: nem tartozik senkinek magyarázattal arról, hogy melyik nemhez vonzódik. Demi Lovatót ugyanis megkritizálták a közösségi médiáb...
Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Hamarosan elindul a Kutatók éjszakája

Ebben az évben ismét megrendezik a nagysikerű eseményt, amelynek országszerte különleges programjai lesznek.   
Már húszas éveiben adoptált volna Angelina

Már húszas éveiben adoptált volna Angeli...

A csinos színésznő igen fiatalon azon gondolkodott, hogy örökbefogad egy kambodzsai árvát –  legjobb barátja szerint Angelina Jolie a húszas éveiben elkezdett e...
Innen származnak a kutyák

Innen származnak a kutyák

Régóta foglalkoztatja a kutatókat, hogy vajon honnan származik ez a kedves háziállat. Most pedig egy újabb elmélet látott napvilágot.   
Kapócs Zsóka babát vár

Kapócs Zsóka babát vár

Teljesült a magyar sztár álma, ugyanis mint kiderült, hamarosan édesanya lesz.   
Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás?

Asztmához vezethet a gyerekkori megfázás...

Azoknál a gyermekeknél, akik kicsi korukban gyakran küzdöttek légúti fertőzésekkel, nagyobb eséllyel alakul ki később asztma vagy csökkennek a tüdőfunkciók.
< >