2020. 10. 19. - 12:25

Sárgától a tigrismintáig - Plusz top 5 trend 2020 őszén

Sárgától a tigrismintáig - Plusz top 5 trend 2020 őszén

A leghűvösebb napokat is fel lehet dobni élénk színekkel és mintákkal! Márpedig 2020 ősze nem szűkölködik majd ezekben. Hozzájuk kézitáskák, hosszú kabátok és csizmák társulnak.

Ne gondoljuk, hogy csak nyáron menők az élénk árnyalatok. Az őszi, hűvös napokat, a kezdődő szürkeséget is fel lehet dobni a sárguló, rozsdaszínbe hajló levelekhez illeszkedő, mutatós színekkel!oszidivat_03
 
2020 őszén divatosak a figyelemfelkeltő árnyalatok, melyekhez hosszúszárú csizma, hosszú kabát és vállpánt nélküli kistáska dukál.
 
Lássuk a kínálatot.
 
1.Divatos sárga hosszú kabátok: a leghidegebb napokon is megmosolyogtatnak! A sárga merész és élénk árnyalat, mely biztosan vonzza a tekinteteket.
 
Az alap színt pedig még hangsúlyosabbá tehetjük különböző tónusaival, vagy variálhatjuk fehér garbóval és/vagy barna csizmával.
 
oszidivat_02A ballon- vagy viharkabáttól a sportosabbig, számos módon viselhetjük ezt a szép színt!
 
2.Krémes árnyalatú hosszú csizmák: vegyük lazára a figurát a funky-s hatású, krémszínű csizmákkal!
 
A hűvös hónapokban nagyon mutatósak és szexisek a közvetlenül a térd alatt végződő modellek. Akár melegebb árnyalatot választunk, akár fehéret, szinte bármilyen összeállításhoz viselhetjük.
 
A halvány színárnyalatot fehér pólóval, gombos felsővel a kabát alatt, fekete ruhával vagy túlméretezett blézerrel is hangsúlyozhatjuk.
 
3.Tigrisminták: minden szezonban vannak állatminták, amelyeket előszeretettel viselünk. Idén ősszel is divatos a tigrisminta – a funky-s hatású, friss nyomatok remek módszernek bizonyulnak egy monokróm összeállítás feldobásához.
 
A fekete és a melegebb barna kombinációja kiválóan illik az őszi hőmérséklethez. A mixhez viselhetünk kék farmert, de mintás kiegészítőket vagy cipőt is.oszidivat_01
 
4.Popszínekben tündöklő kézitáskák: a Bottega Venetától a Miu Miu-ig számos dizájner rukkolt elő a mutatós, puha darabokkal.
 
A hullámos bőr a hidegebb hónapokra kiváló, ráadásul több különféle módon viselhető. Válasszunk élénk színűt, narancsot a barnához és semleges színekhez, sárgát a kékhez vagy burgundit a fehérhez. Hónunk alatt hordhatjuk a maximális hatásért – komfortos és stílusos választás.
 
5.Láncok nagy fülbevalókkal: olykor a kevesebb több helyett „a több több” a menő! 2020 őszén a sikkes lánc egy pár lenyűgöző karikafülbevalóval is párosítható.
 
A klasszikus bizsuválasztások időtlenek, s szinte minden összeállításhoz illenek. A hagyományos stílushoz az ezüst vagy arany passzol, de egy kis színt is vihetünk öltözetünkbe egy feltűnőbb árnyalattal!
 
Fotók: Instagram
 
László Adrienn

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.