2018. 05. 28. - 15:45

Sellőuszony az új divat

Sellőuszony az új divat
Az már megszokott, hogy a divatvilág minden évben valami nagy őrültséggel áll elő. Ezúttal a sellőuszony, amely meghódítja a világot.
Szeretnél kitűnni a strandolók közül, de nem tudod, hogyan tedd? Itt az új trend, amely teljes egészében felrobbantotta a világot. Az unalmas bikinik és fürdőruhák márt a múlté, hiszen megjelent a sellőuszony, amelyet a Fin Fun elnevezésű divatmárka dobott piacra. 
 
Sellőuszony hódít a divatvilágban
 
Ez a szépséges darab, nemcsak mesébe illő, de ráadásul az úszást is megkönnyíti. Állítólag teljesen olyan mint egy cardio edzés, ugyanis az összes izmot átmozgatja úszás közben. Emellett pedig a technikáját sem nehéz elsajátítani. 
 
Ha szeretnél te lenni a strand Kis Hableánya, akkor próbáld ki te is a csodálatos darabokat, amelyek biztosan feldobják a szettet. Az biztos, hogy viselőjére ragad majd minden szempár. Azt, hogy Magyarországon mikor lesz kapható, egyelőre nem lehet tudni, de más országokban már most hatalmas sikert aratott, hiszen nemcsak a nőiességet hangsúlyozza, de fittebbé is varázsolja az embert. 
 
Neked, hogy tetszik az uszony? Kipróbálnád?
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.